Четвер, 25.04.2024, 22:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
городенка фото ділова




Головна » Архів матеріалів

Льодяники сумнівної якості пропонують дітям у деяких продуктових магазинах Городенки.

За словами батьків школярів молодших класів в одному із магазинів Городенки дітям продали льодяники у пластикових коробочках із не дуже певними інгредієнтами. Крім заявлених на етикетці складових у цукерках можна побачити шматочки листя, якісь дрібненькі часточки незрозумілого походження і, УВАГА!!!, волосини.

Вся ця неестетична суміш пропонується за ціною до 3 гривень і може призвести до харчового отруєння із непередбачуваними наслідками. Наразі, проводяться лабораторні дослідження складових цих льодяників.

Пропонуємо батькам застерегти дітей від купівлі солодощів такого ґатунку.

Також нагадуємо координати Товариства із Захисту Прав Споживача в Івано-Франківській області:

76000, м. І ... Читати далі »

Переглядів: 944 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 11.10.2014

Туристичне агентство в Городенці, що відкриє Вам таємницю, як гарно відпочити за кордоном та в Україні гостинно запрошує відвідати офіс у самому серці міста.

Автобусні тури по Європі, шоп-тури в Польщу, Францію, Беліьгію, Грецію, відпочинок на морі та на таких відомих островах, як Мальдіви, Сейшели, Канари тощо можна замовити у туристичному агентстві в Городенці.

«Вояж Ерудит» запрошує відвідати офіс за адресою: м. Городенка, вул. Героїв Майдану,2а ІІ поверх. ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 10.10.2014

Зробити візитки в Городенці і в Городенківському районі дешево можна за адресою вул. Конституції України,2а на 2 поверсі (біля 4-го складу бази Кулая, помаранчевий будинок, де раніше був офіс кандидата Гдичинського та Матійчика ).

Крім того у нас можна замовити виготовлення рекламних банерів на магазини в Городенці, рекламну поліграфію та розміщення реклами в інтернеті.

У нас можна замовити рекламу в Городенці в інтернеті та на дошках оголошень по місту.

телефонуйте: 097 0772238

Переглядів: 681 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 27.09.2014

«Ділова Городенка» розпочинає формувати базу майстрів «Хенд-Мейд» та запрошує всіх причетних до творення краси власними руками надсилати свої координати та фото робіт.

База Хенд-мейд в Городенці дасть змогу розширити ринок збуту Ваших виробів не тільки на території району, але й значно розширить географію покупців в межах України та, навіть за кордоном. Адже якісний хенд-мейд завжди у ціні.

Як заробити в Городенці на хенд-мейд? Ми пропонуємо Вам найпростіше рішення яке тільки може спасти на думку. Пишіть, телефонуйте нам і ми візьмемо на себе турботу про рекламу ваших здібностей та ваших робіт.

Дозвольте собі стати багатшими, а людям - щасливішими, адже краса завжди цінується!!!

Ми чекаємо Ваших звернень за телефоном 0993150155 або відправте листа на цю адресу: di ... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 20.09.2014

1 швидкий спосіб заробити 5000 на хендмейд за 2 дні без виробів і сайту

1 спосіб

2 дні зусиль

3 вигоди

5000 грн. заробітку

Як заробити на хендмейд без сайту і більше того, без самих виробів? Якщо у Вашій голові виникло саме таке запитання, то перше – ви справжній БІЗНЕСМЕН, і, друге – Ви на правильному шляху, якщо читаєте зараз ці рядки.

У Вас є одна, неймовірна нагода збагатитись раптом за два дні, як  мінімум на 5000 грн. 5000 грн. за один-два дні зусиль. Неймовірно, але факт.

3 вигоди:

  1. Вам не потрібен власний сайт;
  2. Вам не потрібні самому виробляти щось;
  3. Вам потрібно лише ден ... Читати далі »
Переглядів: 710 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 15.09.2014

"Яким бізнесом зайнятись  "Городенці", "яку справу відкрити", "як заробити в Городенці" ??? Багато аналогічних питань хвилюють молодь і зрілих людей у нашому маленькому містечку. В обмеженому можливостями, ресурсами просторі достатньо складно знайти роботу. Простіше кажучи - робота в Городенці, це ж те саме, що краплина води в пустелі. Практично всі ніші зайняті, а ті які ще потребують розвитку або ж взагалі відсутні вимагають великих капіталовкладень.

Тож, яким бізнесом можна зайнятись в Городенці? Сьогодні не є таємницею факт - успішність вимірюється універсальністю і можливістю вдосконалюватись. Мало знати щось одне у світі, який весь час змінюється. Тож сьогодні мова йде про можливість не залишаючи  Городенки здобути нову професію. Професію БЛОГЕРА чи ЖУРНАЛІСТА.

Я ... Читати далі »

Переглядів: 648 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 15.09.2014

Вибори мера в Городенці, що відбудуться 26 жовтня цього року подія важлива, але враховуючи ситуацію із газотранспортними відносинами між Україною та Росією – питання підготовки до зими власного приміщення набагато важливіше.

Як повідомляє  популярний журнал «Гроші», в Києві зареєстровано рекордне число закупок електричних обігрівачів. Мешканці столиці активно готуються до перебоїв із постачанням газу. Тож, незабаром ця мода докотиться і до райцентрів. Це ж стосуватиметься і міста Городенка.

Сайт Ділова Городенка з’ясував де і яка ціна на електричні обігрівачі (масляні радіатори) в місті Городенк ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 10.09.2014

Туристична фірма, турагенція, туроператор, тур фірма в Городенці

 


"Вояж.Ерудит." Представництво в місті Городенка.

Якщо вас цікавить відпочинок літом на морі і ціни на відпочинок на морі, тоді в Городенці, ви можете дізнатись про всі Найкращі пропозиції турпутівок та вибрати для себе найпривабливіший варіант.

Купити туристичну путівку в Городенці можна за адресою: вул. Шевченка,73 (приміщення магазину «Ерудит») або за телефоном 099 3150155.

Купити турпутівку в Болгарію ... Читати далі »

Переглядів: 680 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 06.06.2014

Де за кордоном можна гарно відпочити за трохи більше, ніж 100 євро? Чи можливо відпочити за 100 євро на морі?

Мова йтиметься про відпочинок на морі у межах 1600 – 1700 грн. за 8 днів перебування на курортах Європи.

Якщо у Вас є болгарська віза, то отримати гарний недорогий відпочинок до 2000 грн. можна на курортах Болгарії. Ось декілька пропозицій актуальних до  4 червня 2014 року:

  1. Поморьє 3* (Pomorie) BB - 136 євро на 8 днів

... Читати далі »

Переглядів: 837 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 30.05.2014

Тури вихідного дня в Городенці.

Які цікаві тури вихідного дня в Західній Україні? Що цікавого в Івано-Франківській області подивитись? Як дешево відпочити в Україні на вихідних? Тури вихідного дня в Івано-Франківській області? Пізнавальні тури вихідного дня.

На ці та багато інших запитань подібного характеру відповідаємо ми та турагентство "Тревелайн".

Туристичне агентство «Тревелайн» пропонує тури вихідного дня. До Ваших послуг наші нові туристичні пропозиції: пізнавально-розважальні екскурсії в м. Городенка Івано-Франківської області:

... Читати далі »
Переглядів: 857 | Додав: dilovagorodenka | Дата: 26.05.2014

« 1 2 3 4 ... 32 33 »


                                                                                                                     
Copyright MyCorp © 2024