П`ятниця, 03.05.2024, 10:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Листопад » 15 » Найкращі Флористичні імена для дітей в Україні
21:38
Найкращі Флористичні імена для дітей в Україні
Акцентуючи увагу на негативах, ми пропускаємо повз свою увагу дещо важливе, що відбувається в нашій державі. А річ справді унікальна і цікава. Як свідчить статистика за 2011 рік, в Україні почастішала реєстрація не зовсім звичних для нашого вуха імен.
Наприклад, сучасні батьки дають дівчаткам такі імена, як "Квітка", "Калина" і, навіть, "Береза". Останнє мені видається ну просто знахідкою!
Уявляєте, коли ця дівчинка виросте і перетвориться в красиву струнку юнку. Тоді вислів-порівняння "струнка, як Берізка" перестане бути метафорою, а набуде цілком реального людського наповнення.
спа салон

Якщо почати шукати пояснення даному факту, то відразу спадає на думку бестселер "Фрікономіка". Автори цієї досить кумедної, але цікавої книги присвятили одну із глав саме аналізу того "чому" і  "які" імена дають своїм дітям ті чи інші верстви населення. Як виявилось, "білий середній" клас дає своїм чадам традиційні імена, тоді як афроамериканці із не зовсім благополучних кварталів дивують паспортистів чудесами своєї ерудиції. Часом трапляються такі шедеври, як то, наприклад, не дуже приємне ім'я "Лузер" (невдаха). Це так батьки назвали 7-му чи восьму дитину в своїй родині.
Як пояснюють все ті ж автори "Фрікономіки", однією із причин появи незвичних імен є відсутність належного рівня освіти.
Але це там, за океаном. У нас же все з точністю до навпаки. Чим люди освіченіші, або, принаймні ,вважають себе такими, тим менш традиційні імена вони дають новонародженим.
Але основна тенденція не в цьому. Насправді, ключовим у цьому випадку є бажання давати флористичні імена. Така собі мода на флористичні імена. Зауважте, саме рослинна тематика "обігрується". Не має там всіляких "Левів" чи "Гіпопотамів". Парадоксально, але в цей досить суворий час люди тягнуться не до агресивних тем, а віддають перевагу гармонії, прекрасному.
По-моєму, це є яскравим свідчення позитивної тенденції - світ стає кращим і робимо його таким ми з Вами!

За матеріалами газети "Знак питання" (березень 2012 року)

Дізнатись, що чекає на Вашу дитину можна на цій сторінці...





Переглядів: 879 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024