Четвер, 02.05.2024, 18:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2013 » Січень » 4 » Оксана Сливка презентувала новий кліп на пісню "Святкова"
13:40
Оксана Сливка презентувала новий кліп на пісню "Святкова"
Прикарпатська співачка Оксана Сливка презентувала кліп до пісні
«Святкова» і сподівається, що земляки співатимуть під час Різдвяних свят її слова 4 Січня 2013 p.

Молода прикарпатська співачка Оксана Сливка 03 січня в Івано-Франківську презентувала пісню «Святкова»
та кліп до неї.






Новорічно-різдвяну пісню під назвою «Святкова» написали чудові Прикарпатські автори Оксана
Качур та Ірина Батюк. Пісня налаштовує слухачів на різдвяний настрій. Аранжування - Романа Калина (соліста гурту «Гринджоли»), запис пісні проводився на студії звукозапису радіо «Дзвони» (хвилі 105,8 ФМ). Ідея кліпу належить відеооператору - постановнику Володимиру Дяківу. На Свято народження маленького Ісуса – Різдво - із особливим трепетом чекають діти. Вони найщиріше вірять у диво і мріють пережити знову і знову цю чудесну мить. Наші маленькі герої, прокинувшись вранці, серед подарунків під ялинкою знаходять книгу. Ця книга стала для них тим дивом, що відкрила для них всю велич і багатогранність зимових свят: тут і Новорічні Діди Морози, і Різдвяні колядники, і Йорданська Маланка, без яких не обходиться жодне святкове дійство. У цю казкову пору діти поринають у чарівний світ, створений уявою молодого і талановитого режисера Володимира Дяківа, - передає pravda.if.ua

Передати домашню атмосферу різдвяного ранку зуміли Ілонка Євстігнєєва, Ігорчик Мельник та Анастасійка Смольянова. Коляду подарували - Народний фольклорний гурт «Сербиця» ( с.Молодків , Надвірнянського району - керівник – Ганна Ковалюк), а додали святкового настрою обрядом парубоцька Маланка - Фольклорний колектив (с. Жуків , Тлумацького району, керівник – Іван Ткачук). Зйомки кліпу проходили у містах Києві та в Івано-Франівську.


Співачка каже, що вперше представляла пісню в грудні в Києві і мешканцям столиці сподобалось. Сподівається, що й земляки оцінять та співатимуть «Святкову» пісню під час Різдвяних свят.
Ротація кліпу планується на місцевому телебаченні, а саме ОТБ «Галичина», «3 студія», а також на Чернівецькому цифровому телебаченні ТОВ ТРК «Місто ТБ» ТОВ ТРК «Чернівецькій промінь» і
Коломийському НТК.
Довідка БРІЗу: Оксана Сливка - молода співачка родом з Городенківщини, лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів, двічі переможець телевізійної програми «Караоке на майдані», диктор та ведуча програм хвилі 105,8 FM «Радіо дзвони».





Переглядів: 730 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024