Неділя, 05.05.2024, 18:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Січень » 21 » Російських чиновників посадять... за блог
07:24
Російських чиновників посадять... за блог
блог
Російських чиновників змусять користуватись інтернет


Одним із критеріїв ефективності діяльності голів регіонів стане їх активність в Мережі.
Той, хто не вміє користуватися Інтернетом, не має права претендувати на владу, вважають у Кремлі. За інформацією "Незалежної Газети", в адміністрації президента стурбовані падінням довіри до офіційних ЗМІ в регіонах.


Перед губернаторами поставлено завдання потрапити до блоги і стати заводієм віртуальних дискусій, а також сприяти розвитку регіональних політичних інтернет-ЗМІ. Втім, у віртуальному просторі їх часом чекають неприємності. Росіяни відправляються туди зовсім не за тим, щоб підвищити рівень політичної освіти. Їх більше цікавлять пікантні подробиці приватного життя політиків.

На грудневому Держраді, присвяченому "Електронний уряд", президент Дмитро Медведєв пригрозив чиновникам відставками, які не вміють користуватися комп'ютером та Інтернетом. У Кремлі, як з'ясувало видання, всерйоз мають намір прищепити політичній еліті країни інтернет-культуру. Вважається, що це один з аспектів модернізації політичної системи. На думку Медведєва, стрімкий розвиток віртуальних технологій і зростання числа користувачів у Росії висувають нові вимоги і до російських політиків.


При цьому регіональні начальники повинні будуть не тільки самі освоїтися в Мережі, а й сприяти розвитку регіональних інтернет-ЗМІ суспільно-політичної спрямованості. Джерело, близьке до Мінкомзв'язку, розповів, що в процесі реалізації державної програми поширення широкосмугового доступу в Інтернет будуть сформовані технічні умови для комерційного розвитку інтернет-ЗМІ в регіонах. Особливо відносно ресурсів суспільно-політичної тематики. Головам регіонів і має створити сприятливі умови для діяльності таких ЗМІ. Оскільки вважається, що розвиток віртуального медійного ринку буде сприяти розвитку регіональної політики та підвищення політичної активності громадян у регіонах. Втім, тут доведеться враховувати і комерційну складову. Адже тільки комерційно незалежні ресурси зможуть об'єктивно оцінювати події, що відбуваються в регіонах.

Проте зараз в Інтернеті жителі регіонів частіше шукають відомості про приватне життя політиків. Обговорюються розміри їх заміських особняків або автомобілів, придбаних за кошти федеральних або регіональних бюджетів. Люди переконані, що справжня політика - зовсім не те, що вимовляється з високих трибун.




Переглядів: 906 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024