П`ятниця, 29.03.2024, 11:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Листопад » 22 » Що подарувати дівчині на день святого Миколая 2012?
23:49
Що подарувати дівчині на день святого Миколая 2012?

Що подарувати дівчині на день святого Миколая?

 

Юнакам не вартує сильно перейматись тим, що немає якихось свіжих думок стосовно того, що подарувати дівчині на Миколая, бо така проблема виникає й перед зрілими мужчинами.

90% жінок, як би це не звучало жорстоко, оцінює подарунок на основі його "дороговизни". Жінкам подобаються дорогі подарунки. І це не якась примха. Всьому є логічне наукове пояснення.

 

Чому жінки люблять дорогі подарунки, пояснюється тим, що у природі жінок закладено інстинкт продовжувачки роду. Отож, вона шукає для себе найсильнішого (наймудрішого) і "найрозторопнішого самця», котрий здатен принести найбільше здобичі, тобто, читай «цінний подарунок»! Її підсвідомість говорить про те, що раз чоловік приніс дорогий подарунок, значить це достойний «самець», котрий здатен забезпечити її і їхнє майбутнє потомство. І, нехай вона не визнає це на свідомому рівні, все ж… реальність саме така.

Який вихід у цій ситуації для нас, чоловіків?

В епоху «фейсбуку» та побудови мереж мати гору м’язів і добре бігати не значить бути найкращим. Для цього варто глянути на молодих, худорлявих мільярдерів, котрі роблять свої статки сидячи перед екраном свого ноутбуку, не обтяжуючи себе важким фізичним трудом. Тому, потрібно змиритись з тим, що найбільшого успіху досягають найкмітливіші «мачо» з добре розвинутими організаторськими здібностями.

 

 

Що ж до ідеї для подарунків дівчині на Миколая, то найвдалішим подарунком залишається косметика.

 

Нагадаємо, що до цього дивного слова відносяться: помада, туш для вій, крем для обличчя, парфуми та інші речі, які покликані підкреслити жіночу вроду (звісно ж, при вмілому їх використанні). А тепер інформація для КМІТЛИВИХ ЧОЛОВІКІВ.

Середньостатистична представниця прекрасної частини людства витрачає на косметику 1200-1800 грн. на рік без врахування витрат на професійну стрижку-укладку та фарбування (ще плюс 1500 грн. на рік).

Якщо ти вирішив зосередитись на цьому сегменті жіночого задоволення, а для жінок це справді задоволення повертіти в руках ту ж саму туш та цікаво, естетично довершену упаковочку від помад, то вартує пригледітись до найвигідніших пропозицій. Наприклад, знайти можливість витрачати на все це на 30% чи 50% менше! А особливо кмітливі ще й можуть організувати як Марк Цукерберг свою мережу друзів, котрі теж будуть купувати для своїх дівчат косметику за вигідними цінами (Вловив суть?..).

Вони купують, а Вам йде відсоток від їх покупок! І до зекономлених 300-500 грн. можна сміливо додати 200-300 грн. помножених на кількість друзів, яким ви поясните переваги таких вигідних покупок. Якщо у Вас 10 друзів, то Ви маєте реальні шанси мати 2000 або ж і 3000 грн. прибутку. Це означає, що Ви повністю повертаєте всі витрачені на свою кохану кошти, та ще й заробляєте!

Як це зробити. Дуже просто. Зареєструйтесь в одній із компаній яка займається прямими продажами косметики.

 





Переглядів: 15441 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024