Меню на 8 Березня. Або що приготувати на 8 Березня, коли почався піст.
8 Березня - це свято, коли потрібно, щоб у жінок
був гарний настрій. Тож чоловікам доводиться брати на себе роль «господинь» і
виконувати ту роботу, яку прийнято називати жіночою. В тому числі й
приготування їжі.
Яке меню на 8 Березня?
Чоловікам потрібен дієвий і простий варіант
приготування страв на 8 Березня. Тому пропонуємо ось такий простенький рецепт
салату «тюльпани на 8 березня». Це
салат дуже простий в приготуванні і якнайкраще підійде до першого дня посту.
| Для приготування цього салату необхідно 250 г крабових паличок,
чотири яйця, одне не дуже кисле яблуко, до 100 г сиру, зелена цибуля,
баночка кукурудзи, 3 помідори і майонез. |
Яйця, яблука, крабові палички і сир потерти на
грубій терці. Змішати ці інгредієнти і добавити трохи кукурудзи. Добре вимішати
із майонезом. А далі, колеги, найцікавіше. Потрібні, практично, ювелірні
здібності.
Візьміть три помиті і витерті насухо помідори і
розріжте їх навпіл. Чайною ложечкою вийміть серединку, а тоді виріжте три
зубчики у вигляді тюльпану. Помідори вибирайте тверденькі, так, щоб вони не
розлізлись під час нарізання. Половинки начиніть отриманим салатом і викладіть
у гарну тарілку. Стебла зробіть із зелених «пір’їнок» цибулі, на вільні місця насипте
кукурудзу, що залишилась.
Меню на 8 Березня
можна ще більше спростити і приготувати салат із трьох інгредієнтів: головка
синьої капусти, пів цибулини та майонез.
| Капусту нашинкуйте і змішайте із
порізаною цибулею. Добавте майонез і спеції за смаком. Ось і салат готовий. |
Що приготувати на 8 Березня - залежить ще й від розміру вашого
гаманця. Чим він товстіший і зеленіший, тим шикарнішим меню. Хоча й не факт, що
найсмачнішим. Тому пропонуємо Вам приготувати не дорого, але з любов’ю.
| Також поділимось ще одним рецептом простого
салату. Для його приготування потрібна баночка оливок, 100 г сиру твердого, одна помідора,
жовтий болгарський перець і зелена цибуля. Все це нарізати кубиками середнього
розміру, змішати, здобрити оливковою олією та добавити «свіжих» спецій: орегано,
базилік і м’ята. |
Приємного апетиту та гарного свята!
Джерело: |