Четвер, 27.04.2017, 06:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід



Меню сайту




Форма входу
Категорії розділу
Культурно-мистецький альманах "Ямгорів" [1]
Дещо про ГОРОДЕНКУ [6]
Все про Рекламу [15]
Заробіток в Інтернет [79]
Реальні способи заробітку в мережі інтернет
Подарунки і свята [74]
Новинки кіно [5]
Модні тенденції [17]
Читати, купити книги [13]
Краса, фітнес, косметологія [10]
Кулінарія [3]
Відомі люди світу. Багаті та знамениті [10]
Видатні та цікаві люди Городенки і Городенківського району [3]
Колекціонування [5]
Ідеї для бізнесу офф-лайн [19]
Робота. Пошук роботи. Робота за кордоном [8]
Інвестиції. Персональний Фінансовий план [6]
НОСТАЛЬГІЯ [4]
Конкурс від сайту Ділова Городенка [6]
матеріали конкурсантів
Історія очима журналістів [1]

Ваш кошик порожній
Пошук
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 51
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


ділова городенка логотип




Головна » Статті » Кулінарія

Меню на 8 Березня. Або що приготувати на 8 Березня, коли почався піст.

Меню на 8 Березня. Або що приготувати на 8 Березня, коли почався піст.

  8 Березня - це свято, коли потрібно, щоб у жінок був гарний настрій. Тож чоловікам доводиться брати на себе роль «господинь» і виконувати ту роботу, яку прийнято називати жіночою. В тому числі й приготування їжі.

Яке меню на 8 Березня?

Чоловікам потрібен дієвий і простий варіант приготування страв на 8 Березня. Тому пропонуємо ось такий простенький рецепт салату «тюльпани на 8 березня». Це салат дуже простий в приготуванні і якнайкраще підійде до першого дня посту.

тюльпани салат 8
Для приготування цього салату необхідно 250 г крабових паличок, чотири яйця, одне не дуже кисле яблуко, до 100 г сиру, зелена цибуля, баночка кукурудзи, 3 помідори і майонез.

Яйця, яблука, крабові палички і сир потерти на грубій терці. Змішати ці інгредієнти і добавити трохи кукурудзи. Добре вимішати із майонезом. А далі, колеги, найцікавіше. Потрібні, практично, ювелірні здібності.

Візьміть три помиті і витерті насухо помідори і розріжте їх навпіл. Чайною ложечкою вийміть серединку, а тоді виріжте три зубчики у вигляді тюльпану. Помідори вибирайте тверденькі, так, щоб вони не розлізлись під час нарізання. Половинки начиніть отриманим салатом і викладіть у гарну тарілку. Стебла зробіть із зелених «пір’їнок» цибулі, на вільні місця насипте кукурудзу, що залишилась. 

Меню на 8 Березня можна ще більше спростити і приготувати салат із трьох інгредієнтів: головка синьої капусти, пів цибулини та майонез. 

салат із капусти
Капусту нашинкуйте і змішайте із порізаною цибулею. Добавте майонез і спеції за смаком. Ось і салат готовий.

Що приготувати на 8 Березня -  залежить ще й від розміру вашого гаманця. Чим він товстіший і зеленіший, тим шикарнішим меню. Хоча й не факт, що найсмачнішим. Тому пропонуємо Вам приготувати не дорого, але з любов’ю.

салат із оливків
Також поділимось ще одним рецептом простого салату. Для його приготування потрібна баночка оливок, 100 г сиру твердого, одна помідора, жовтий болгарський перець і зелена цибуля. Все це нарізати кубиками середнього розміру, змішати, здобрити оливковою олією та добавити «свіжих» спецій: орегано, базилік і м’ята.

 

Приємного апетиту та гарного свята!





Джерело:
Категорія: Кулінарія | Додав: dilovagorodenka (06.03.2011)
Переглядів: 1331 | Теги: тюльпани, салат, меню на 8 березня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2017