Що приготувати на 2012 Новий Рік? - Кулінарія <!--if()-->- <!--endif--> - Каталог статей - Діловий сайт Городенка і Городенківський район
Середа, 29.03.2017, 21:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід



Меню сайту




Форма входу
Категорії розділу
Культурно-мистецький альманах "Ямгорів" [1]
Дещо про ГОРОДЕНКУ [6]
Все про Рекламу [15]
Заробіток в Інтернет [79]
Реальні способи заробітку в мережі інтернет
Подарунки і свята [74]
Новинки кіно [5]
Модні тенденції [17]
Читати, купити книги [13]
Краса, фітнес, косметологія [10]
Кулінарія [3]
Відомі люди світу. Багаті та знамениті [10]
Видатні та цікаві люди Городенки і Городенківського району [3]
Колекціонування [5]
Ідеї для бізнесу офф-лайн [19]
Робота. Пошук роботи. Робота за кордоном [8]
Інвестиції. Персональний Фінансовий план [6]
НОСТАЛЬГІЯ [4]
Конкурс від сайту Ділова Городенка [6]
матеріали конкурсантів
Історія очима журналістів [1]

Ваш кошик порожній
Пошук
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 51
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


ділова городенка логотип




Головна » Статті » Кулінарія

Що приготувати на 2012 Новий Рік?

Що приготувати на 2012 Новий Рік?

 Що приготувати на 2012 Новий Рік починає турбувати вже сьогодні багатьох українців. Адже традиція дружнього сімейного застілля ще жива в нашого народу. Більшість вирішить для себе де зустрічати Новий Рік простим варіантом - вдома, а не в ресторанах, нічних клубах чи таке інше.

Отож, що поставити на стіл при зустрічі 2012 року. Для початку потрібно ще раз зазначити, що Новий 2012 рік пройде під егідою Дракона. А Рік Дракона, за східним календарем потребує багатого, імператорського столу. Тому, якщо Ви задумались що приготувати на Новий Рік 2012 пропонуємо наступні блюда:

1)                            червоні сорти риби, червона та чорна ікра для того, щоб відобразити водну стихію;

2)                            багато морквяних та бурякових салатів із використанням ковбаси сирого копчення та м’яса (стихія землі);

3)                             гострі приправи, навіть морква по-корейський буде в самий раз! Зрозуміло, що це стихія вогню.

4)                            Для стихії повітря потрібні легкі, «повітряні» десерти.




Джерело:
Категорія: Кулінарія | Додав: dilovagorodenka (10.12.2011) | Автор: кулінар
Переглядів: 681 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2017