Субота, 27.04.2024, 02:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Січень » 8 » 1000 у.о. в місяць і більше!
16:52
1000 у.о. в місяць і більше!

1000 у.о. в місяць і більше! Чи багато Ваших друзів отримують таку зарплатню (дохід)?

Ми вважаємо, що люди повинні мати можливість заробляти більше, ніж зараз реально отримують на своїх робочих місцях. Особливо це стосується маленьких міст, де перспективи великого заробітку рівні шансам знайти мобільний телефон «Верту» на смітнику.

Місто Городенка тому не виняток. Якщо у Вас немає власного бізнесу, або ж Ви не «інвестор із закордонним капіталом», привезеним із будов Іспанії, Португалії та Чеських фабрик, то 1000 доларів (євро) на місяць -  це  мрія на межі фантастики.


1000 доларів Городенка

І справа не стільки у відсутності високооплачуваних робочих місць у місті Городенка, скільки у відсутності інформації щодо можливості заробітку і не бажання людей хоч щось зробити для того, щоб отримати прибуток у розмірі 1000 доларів (євро) і більше на місяць.

Багатьох людей цікавить питання:

 «як заробити 1000 доларів в місяць?»,

«як заробити стартовий капітал?»,

«який бізнес найприбутковіший?».

Це видно із пошукових запитів, за якими відвідувачі приходять на сайт «Ділова Городенка». Такі пошукові запити свідчать про позитивні зрушення у свідомості людей. Оскільки Інтернет створений для знаходження потрібної інформації, то, цілком логічно, що відповіді на їх запитання можна відшукати саме тут. 

Але що робити, коли у людини немає таланту до ведення бізнесу, або ж стан здоров’я чи сімейні обставини не дозволяють займатись бізнесом, їхати за кордон шукати кращої долі та заробітку? Саме для таких випадків ми і підготували нашу статтю. Заробляти можна, не виходячи зі свого помешкання.

Робіть собі каву (чай), вмощуйтесь зручніше і починайте заробляти через Інтернет у спокійному, зручному для Вас режимі. Одним із найперспективніших способів заробітку в Інтернеті без  створення сайту є гра в покер. Навіть початківці здатні заробляти тут пристойні суми.


Врахуйте, що зараз дуже багато людей прийшли в гру «покер», і серед них дуже багато недосвідчених гравців. Але навчитись грати в покер можна за годину. Тому декілька тренувальних ігор на віртуальні фішки - і Ви в курсі справи.

Як почати грати в покер на справжні гроші в три кроки: 

1.      Для початку реєструємось ось ТУТ…

(вказуємо свої реальні дані, бо інакше куди і кому будуть присилати Ваш виграш).

2.      Поповнюємо ігровий рахунок реальними грошима. Це можна зробити багатьма зручними способами:

-          картка Visa або Mastercard;

-          WebMoney.

 

До речі, поповнити свій гаманець WebMoney можна через наш сайт Ділова Городенка.  Звертайтесь за більш детальною інформацію на нашу електронну адресу.

3.      Починаємо грати. Вибираємо будь-який ігровий стіл, будь-який різновид покеру і граємо.

 Отримувати бонуси і «халявні» гроші можна практично кожного тижня!

Участь у конкурсах світового рівня, навіть без стартового капіталу.

Якщо Ваша гра сподобається комусь із солідних інвесторів (меценатів), то Ви маєте шанси поїхати на світові турніри з Покеру.

 

І ще одне, покер - це не просто гра, це - розумова гра. Якщо Ви не хочете думати, то навіть не починайте грати. Удача - це не найголовніше. Найперше – це розрахунок і тверезе мислення. Бо навіть з поганими картами можна зірвати банк у мільйони доларів. І це не просто романтика кінофільмів.

Достатньо прочитати в Інтернеті про студентів та жінок, таких як Дженіфер Харман, Енні Дьюк, Ванессу Руссо і Ви зрозумієте, що заробити може кожен, хто цього справді хоче.

 

Не страшно програти, страшно не спробувати стати багатим!





Переглядів: 1200 | Додав: dilovagorodenka | Теги: євро, покер, Городенка, 1000 доларів
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024