Вівторок, 23.04.2024, 10:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Більше, ніж подарунок, краще, ніж сюрприз!
08:51
Більше, ніж подарунок, краще, ніж сюрприз!

Сотні тисяч батьків із настанням грудня починають замислюватись над тим, що подарувати  дитині на Миколая. Проте, гарний оригінальний подарунок на Миколая, то не тільки турбота батьків. За доброю традицією закохані пари мріють потішити один одного приємними сюрпризами. Тож половина місяця грудня у людей різних вікових категорій минає зі статусом «в активному пошуку подарунків».


На радість усім, тепер, вирішення клопотів стосовно вибору подарунку на День святого Миколая можна перекласти на плечі професіоналів. Причому зробити це можна настільки цікаво і не ординарно, що аж дух захоплює!

Уявіть собі, що ви отримуєте подарунок у цікавій святковій коробці і не знаєте, що ж там всередині. Ви і людина, котрій ви хочете подарувати таку коробку із сюрпризом в приємному хвилюванні від очікування того, що ж всередині? А там може бути все, що завгодно: цікава іграшка дитині, планшет, а, можливо, ноутбук, чи, взагалі,  туристична путівка до Дісней Ленду чи в екзотичну країну!!!

Все це стало можливим завдяки сервісу, що почав завойовувати ринок цікавих подарунків на початку 2013 року. Суть його полягає в тому, що на сайті www.whattobox.com можна придбати подарункову коробку із сюрпризом для людей різного віку і статі. Є коробки із сюрпризом  для дівчат і жінок, юнаків і зрілих мужчин. І, звісно ж, є подарунки для малюків, та школяриків! Їх вартість є не нижчою за ціну яку Ви заплатили.

Та основна «фішка» ресурсу в тому, що подарунок всередині кожної четвертої коробки по вартості перевищує покупну ціну придбаної коробки! Тобто, купуючи коробку Ви впевнені, що там як мінімум подарунок на ту суму, яку Ви витратили, а як максимум, там може бути сюрприз що в десятки разів перевищує по вартості куплену вами коробку із сюрпризом.





Переглядів: 685 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024