П`ятниця, 19.04.2024, 13:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Грудень » 26 » Чемпіони Городенківщини зі Що? Де? Коли? 2011 року
09:32
Чемпіони Городенківщини зі Що? Де? Коли? 2011 року

25 грудня Городенківщина продемонструвала, що спорт може бути не тільки «вище, сильніше, швидше», а ще й «Розумніше». На католицьке Різдво в інтелектуальному протистоянні зійшовся квартет команд зі «Що? Де? Коли?»  Городенківщини, щоб визначити найінтелектуальнішого поміж себе в сезоні 2011 року.


Як зазначають організатори Чемпіонату ГО «ВІП-Ліга» та один із меценатів Чемпіонату Володимир Кісілюк турнір видався дуже видовищним, цікавим і пізнавальним. До речі, крім пана Володимира інтелектуальне шоу матеріально підтримали такі знані в Городенці підприємці, як Котелко Ганна Дмитрівна (власник магазину «Ерудит»), Симчич Василь Васильович, Любов та Мирослав Бандураки, Володимир Богданович Новосельський.

У фінальній сьомій грі Чемпіонату потрапили тільки чотири команди, котрі в кожному із трьох турів намагались подолати по 12 запитань. Результати були дуже неочікуваними, як для самих організаторів Чемпіонату так і для учасників. Для визначення чемпіону потрібно було проводити додатковий бліц турнір на три запитання, оскільки 36 запитань основної гри не змогли виявити явного лідера турніру. Одразу дві команди «Агенти впливу» із Городенківської Гімназії та команда з Котиківки «Три мости» здобули однакову кількість правильних відповідей – 16.

Навіть в бліц-турнірі сили команд були рівні і, тільки вирішальне 3 запитання змогло визначити переможця – команду «Три мости». Питання було присвячено Володимиру Висоцькому і, взявши це питання капітан команди з Котиківки Іван Вережак після гри риторично зазначив: «Спасибі, що живий!»

котиківка фото

Фото команди переможця 2011 року "Три мости" із спортивного "Що? Де? Коли?"

Команда «Нейронна бомба» накрила своїм інтелектом тільки третє місце, взявши тільки на одне ігрове очко менше, ніж лідери інтелектуальних перегонів.

Лауреатами Чемпіонату стали команда, яка з самого початку вважалась фаворитом – «Міленіум». Протягом сезону вона демонструвала високі показники гри і набирала до двох третіх очок за гру. Як зізнається Петро Бундзяк, капітан команди майбутнього, то був не їх день. Крім того, Андрій Дармограй, учасник команди «Міленіум», який славиться своїм фантастичним голосом достойним оперних залів виконав для всіх гарну колядку.

Як би там не було – свято вдалось. Про це говорить і Людмила Стражник, котра представляла пресу Городенківщини.

Команди були нагороджені грамотами та грошовими призами. Меценати отримали подяки та визання. Після гри всі скоштували чудового торта із зображенням символу гри «Що? Де? Коли?» - сови.

фото торт ВІП-Ліга

Після Новорічних свят ВІП-Ліга розпочне новий сезон інтелектуальних ігор. З наступаючим усіх!


За матеріалами сайту ВІП-Ліги: http://vipliga.at.ua





Переглядів: 1283 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024