Субота, 20.04.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2013 » Квітень » 14 » Чи можна реально заробити на ставках?
00:18
Чи можна реально заробити на ставках?

Чи можна реально заробити на ставках?

Ситуація на ринку зайнятості населення змушує нині багатьох звертатись до альтернативних джерел заробітку. Говорячи про альтернативні джерела отримання прибутку, я маю на увазі відсутність стабільної роботи в офісі, чи якомусь підприємстві із гарантованим окладом та відрахуваннями до пенсійного фонду.

Серед відомих сьогодні альтернативних напрямків заробітку вирізняються два: без ризиковий та ризиковий.

Заробіток без зайвих адреналінових навантажень полягає у фрілансі (разові виконання на замовлення певних завдань) та веденні сайтово-блогово-соціальної активності і отримання з цього зиску у вигляді рекламних гонорарів та партнерських відчислень. Заробіток у такому випадку хоча й не вирізняється круглою сумою, все ж - якийсь заробіток краще, ніж ніякий.

Ризикові ж методи заробітку, навпаки приносять більшу суму, проте, є велика ймовірність втратити наявні гроші. До ризикових методів заробітку належать, наприклад, торгівля на форекс чи ринку цінних паперів (біржа) та ставки на спорт.

Якщо говорити чесно, то у виборі між торгівлею на форексі і ставками на спорт, краще обирати гру у букмекера, бо тут шанси не зовсім відповідають правилу 50 на 50. Практично завжди існує аутсайдер і фаворит. Тож зробити ставку трохи легше, ніж угадати який курс долара буде завтра чи післязавтра.

Чи реально заробити на ставках?

Так, звичайно, реально. Інша справа, як ці гроші отримати. Коли надумаєте почати заробляти на спортивних ставках то спершу виберіть надійну контору, котра справді виплачує зароблені гроші. При цьому, букмекерська контора  повинна робити це при мінімальній сумі, а не вимагати від гравця заробити 100 чи більше доларів. І ще, добре, коли виплату проводять не тільки починаючи з 1 гривні, а й роблять це багатьма доступними для простих людей способами. Наприклад, як це робить «пленетсофбетс»: через СМС, на банківську карту, Webmoney або ж іншим популярним нині методом.

Якщо Вас цікавлять стратегії ставок на спорт, тоді вартує зайти у наш розділ методи ставок на спорт.





Переглядів: 765 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024