Середа, 24.04.2024, 02:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Квітень » 9 » Ціна на срібло знову б'є рекорди.
23:38
Ціна на срібло знову б'є рекорди.

100 гривень срібло
Срібло знову б’є рекорди і долає позначку 40 доларів за тройську унцію. Ще декілька місяців тому воно торгувалось за ціною 25-26 доларів США за унцію. Як бачимо хтось сильно штовхає ринок срібла вгору.

Історії відомі випадки, коли ажіотаж навколо срібла здійснювався штучно. Наприклад, Брати Ханти здійснили неймовірну гру на підвищенні і змогли зрушити ринок з 5 до 50 доларів США за унцію. Тоді в 1979-1980 році це було просто фантастика, яка закінчилась розоренням для відчайдушних мільярдерів. Майже бездоганний задум братів Хантів був зруйнований індійським вливанням цього металу.

брати ханти

Індія зняла обмеження на експорт і незабаром ринок наситився срібними злитками. 

Що буде цього разу – не відомо, але деякі аналітики висловлюють припущення, що ріст ціни на срібло зумовлений не стільки спекулятивними настроями виробників срібла, скільки нестабільною валютною ситуацією в США та Європі.


      Також ряд експертів звертають увагу на те, що трійко світових лідерів у фінансових справах дають активні сигнали стосовно перспективності ринку срібла. Всім відомий факт, що Джордж Сорос, Біл Гейтс та Уорен Баффет купили на кругленьку суму срібних злитків, а також вклали значні кошти в акції срібло-видобувних компаній.
срібний злиток
Що стосується рядового інвестора, то тут можна тільки рекомендувати почати цікавитись срібними монетами. Чому потрібно купувати срібло саме у вигляді монет? По-перше куплене срібло не так легко зараз продати. Щоб продати срібло в злитках потрібно виходити на столичні чи обласні ринки, а це складає незручності для провінційних інвесторів.


А от срібна монета, крім того, що вона містить дорогоцінний метал має ще й нумізматичну цінність. Тобто, якщо Вам не вдасться продати срібну монету, як лом, Ви завжди можете продати її, як об’єкт колекціювання. Причому дорожче, ніж сама вартість металу.

Але перш, ніж почати здійснювати інвестиції в срібні монети необхідно ознайомитись із азами нумізматики. Для цього потрібно проштудіювати деякі книги по темі, або ж відвідати спеціалізований семінар. І пам’ятайте, що у кого є інформація, той володіє… the world





Переглядів: 1667 | Додав: dilovagorodenka | Теги: дорогоцінний метал, ріст, монети, Інвестиції, срібло
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024