Четвер, 25.04.2024, 06:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Вересень » 28 » Депутатський квартет із Городенки переміг у Що? Де? Коли? 27 вересня
21:58
Депутатський квартет із Городенки переміг у Що? Де? Коли? 27 вересня

27 вересня Івано-Франківськ в черговий раз гостинно приймав інтелектуалів із всієї області під патронатом «Люм’єр-Ліги», заснованої Президентом Клубу Метикуючих Володимиром Івановичем Макаровим та пані Лідією Шкрібляк – власником кінотеатру «Люм’єр».

Християнське свято дало можливість нашим працьовитим людям відпочити від осінньо-польових робіт того дня та гідно представити Городенкіський район на грі Що? Де? Коли? До слова, цього разу в інтелектуальних здібностях змагались виразники волі громад – депутати всіх рівнів, а також, політичні партії та їх прихильники. Загалом в обласному турнірі взяло участь 11 команд, серед яких були присутні й імениті гранди, котрі вже не перший рік беруть участь в цій цікавій та розвиваючій грі.

Отож, Городенку представили депутати районної та міської ради: Петро Бундзяк (капітан), Євген Ротерман, Микола Олексин, Ірина Богатирьова. З перших же питань гри команда Городенківських депутатів вхопилась за лідера та трималась на відстані однієї-двох правильних відповідей від проміжного переможця. Досвід та знання історії дозволили брати Городенківській команді питання, які іншим командам були просто не під силу. Як результат – безапеляційне перше місце серед політичних сил області за результатами трьох турів.

городенка депутати що де коли

Крім того, команда зажила собі слави не тільки інтелектуалів, але й людей із широкою натурою. Адже вони двічі відмовились від смачних страв, презентованих їм керівництвом «Гранд-кафе» кінотеатру «Люм’єр» на користь юної команди «Чисте довкілля».

Нагадаємо, що із п’яти обласних ігор, котрі відбулись в «Люм’єр-Лізі», команди із Городенки вже тричі здобували перше місце та один раз посмакували «бронзу». Сподіваємось, що в кінці року, всі три команди із Городенки візьмуть призові місця у Фінальній грі сезону та підтвердять той факт, що Городенка стала Інтелектуальною столицею не тільки Покуття, але й області. Наступна гра запланована на жовтень і дасть можливість позмагатись в інтелекті людям спорту.





Переглядів: 745 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024