П`ятниця, 19.04.2024, 22:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Листопад » 16 » Епоха нової групи крові
22:39
Епоха нової групи крові
Учені з американського університету у Вермонті виявили дві нові групи крові у людини. Дослідники змогли ідентифікувати на поверхні червоних кров'яних тіл два білки, які є відповідальними за появу абсолютно нових кров'яних груп.
Фахівці відзначають, що вони самі вражені своїм відкриттям, оскільки раніше вважалося, що таких основних груп у людей чотири. При цьому, правда, є 28 додаткових, визнаних Міжнародним  товариством переливання крові. Тепер цей перелік буде переглянутий працівниками медицини. Нові групи крові отримали назви ленджеріс (Langereis) і джуніор (Junior), а транспортні білки, що зумовили їх появу, - ABCB6 і ABCG2.
Керівник проекту Брайан Балліф висловив сподівання, що його з колегами відкриття допоможе вирішити багато проблем в медицині. Тим часом, використовуючи нові білки, дослідники вже змогли пояснити явище невиношування вагітності здоровими жінками. Як з'ясувалося, причиною всьому є  імунологічна несумісність матері з плодом.
На сьогодні невідомими можуть бути ще 10-15 груп крові, вважають дослідники. Раніше з'являлася інформація, що вчені планують синтезувати універсальну кров, яку зможуть використовувати при переливанні близько 98% людей. Дана кров створюється зі стовбурових клітин медиками з університетів Брістоля й Единбурга. За їхніми припущеннями, позитивний результат буде досягнутий протягом найближчих десяти років.
Поява таких груп крові для історії людства не є чимось надзвичайним, адже чотири попередні групи якось же з'явились. Так І група крові - це "мисливці", володарі найдавнішої групи. Саме така кров текла ще у кроманьйонців. Вони жили в оточенні  дикої природи, серед багатих усілякою живністю лісів. Така група крові характеризує своїх володарів, як людей енергійних, готових до ризику, невгамовних оптимістів.
киснева косметика фото
Далі в історії людства зявилась II група крові, що належала "землеробам". Сталось це близько 20 000 років тому, коли вони стали вести осілий спосіб життя, приручили диких тварин і почали використовувати для живлення вирощені злаки. Звісно ж, "Землероби" добродушні, терплячі, сумлінні.
III група крові - "кочівники" - зявилась близько 15 тис. років тому і є відгоміном часів азіатських кочових племен. "Кочівники" відрізняються гармонією і врівноваженістю, вони комунікабельні, мають винахідливий розум.
IV група крові - "нові люди". IV група крові найсучасніша і рідкісна, їй всього близько тисячі років. Кажуть, Ісус Христос мав таку кров. Це найбільш загадкова група крові, тому що вчені не знають, чому вона виникла. У всякому разі, в більш древніх похованнях археологи не знаходили останків людей з такою групою крові. Кров цієї групи зустрічається лише в 5 % населення планети. Вони відрізняються м'яким і лагідним норовом.
Завжди готові вислухати і зрозуміти інших. Їх можна назвати одухотвореними натурами і багатогранними особистостями.
Як бачимо, вся еволюція цивілізації тісно пов'язана з групою крові. Змінюється середовище, спосіб життя - змінюється і кров. Більше того. На прикладі четвертої  групи  ми бачимо, що навіть зміна способу мислення приводить до появи нової групи крові. А тут ми маємо відразу аж дві! Пояснення цьому може бути доволі просте. Навколо нас одночасно змінюється не тільки середовище (радіація, хімічні забруднення, генномодифікована продукція), а й спосіб мислення. Така тенденція  не може пройти непоміченою для нашого організму, тому природа і готує нове покоління для нової епохи. Правда, більшість з нас, хто володіє не "юніорськими" групами крові, продовжує жити за правилами старих епох, підтверджуючи старе, як перша група крові прислів'я: "важко навчити стару собаку  новим трюкам!".

ПОЧНИ ЗАРОБЛЯТИ НА КИСНЕВІЙ КОСМЕТИЦІ ВЖЕ СЬОГОДНІ






Переглядів: 735 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024