П`ятниця, 29.03.2024, 07:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Листопад » 28 » фітнес-манікюр. Городенка любить бути красивою...
16:29
фітнес-манікюр. Городенка любить бути красивою...


 Дівчат та жінок з мальовничого Покуття можна з легкістю віднести до категорії панянок з активною життєвою позицією. У них немає часу заглиблюватись в екзистенціальні проблеми людства. Вони просто живуть, працюють і радують нас з Вами своєю красою.

Дівчата з Городенки справді красуні і вміють вигідно це підкреслити при допомозі всіх доступних їм методів. Таким чином, Городенківські красуні виглядають просто фантастично - від зачіски і до кінчиків нігтів. До речі, про нігті ми і хотіли з вами поговорити. Точніше, про манікюр.

Гарний манікюр не тільки свідчить про жіночу охайність, але й акцентує увагу на красі жіночих рук. Все ж, потрібно враховувати, що жінки та дівчата з Городенки, в першу чергу, ґаздині. А тому надто довгі нігті – не дуже вдале рішення. Компромісом для цього може бути так званий  фітнес-манікюр.

салони краси городенка

Що ж таке фітнес-манікюр? Це спеціальний манікюр для коротких нігтів. Короткі жіночі нігті можуть виглядати настільки ж спокусливо і чарівно, як і довгі, з тією тільки різницею, що не обмежують панянку в діях. Дівчина чи жінка, яка займається шейпінгом чи фітнесом не може собі дозволити надто довгі нігті. Вони можуть швидко пошкодитись та ще й поранити когось на тренуванні.

дизайн коротких нігтів
Спеціально для таких дівчат й було розроблено систему фітнес-манікюр.нейл-арт. З прикладами дизайнерських рішень  нейл-арту для  фітнес-манікюру можна ознайомитись в спеціальних книжках. Однією з таких знаменитих книжок з нейл-арту для фітнес-манікюру є книга 
Дениса Буніна та Оксани Сивогривої
«Фітнес-манікюр. Дизайн на коротких нігтях».
  






Переглядів: 1136 | Додав: dilovagorodenka | Теги: Гарний манікюр, Городенка, нейл-арт, фітнес-манікюр, Дівчата з Городенки
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024