Четвер, 25.04.2024, 02:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Листопад » 8 » газета "Знак питання" за листопад 2012 уже в продажу. КУПИТИ!
21:32
газета "Знак питання" за листопад 2012 уже в продажу. КУПИТИ!

Хтось перегортає опале листя, а найкмітливіші вже шурхотять листопадовим номером газети «Знак питання». Будь і Ти в числі перших та дізнайся, що криється за абревіатурою «СБУ» в розумінні головного редактора інтелектуального видання та чи зможе «СБУ» протистояти привиду «Че Гевари»  в Україні.

газета "Знак питання" листопад 2012

«З такими друзями і ворогів не потрібно», - каже народна мудрість, а от редактор газети «Знак питання» стверджує, що Україні вороги потрібні. Чому? Дізнайтесь із редакторської сторінки.

Найдопитливіші, патріотично налаштовані прикарпатці, нарешті, зможуть дізнатись подробиці найлегендарнішого турніру жовтня – «Покровіські зустрічі» у статті «Шабля, люлька і пістоль - нова зброя інтелектуала! Або як козаки на "Покровських зустрічах" грали.»

На сторінці «Тенденції» читайте про «ДЕНЬ, КОЛИ ЗУПИНИЛОСЬ ПИВО, або закон збереження літрів» та інші малопомітні, але важливі речі, котрі визначатимуть майбутнє.

Для поціновувачів інтелектуальних загадок  - 12  запитань з «Покровських зустрічей», а також питання «Своєї гри» від компанії «Фаберлік». До речі, абсолютно всі, хто правильно дасть відповідь на питання, опубліковані в рубриці «Своя гра із Фаберлік»  буде отримувати подарунки аж до Нового року. Детальніше читай на сторінці сьомій.

Пройди тест і дізнайся, чи візьме тебе на роботу пошуковий гігант, а також отримай порцію бізнес-ідей на сторінці «Бізнес-інтелект».

В розділі «Гіпотези» В. Мартинюк «налякає» всіх читачів інформацією про зародження нового світила в Сонячній системі.

«Вербальний інтелект» забавить Вас та Ваших діток грою зі словами та дасть можливість розтанути серцю у солодких чарах поезії із Туманного Альбіону від  Людмили Водяницької, а найстійкіші пробиратимуться крізь філософські «замутки» Миколи Істина та Олександра Букатюка.

Під мікроскопом в рубриці «Речі зблизька» можна буде розгледіти наскільки «чорні діри чорні» і як Нільс Бор із Ейнштейном вели інтелектуальну битву майже п’ятьма словами.

«Цифровий інтелект» нагадає всім про «дивакуватого» Перельмана та підзарядить мозок цікавими задачами, на які майже немає відповіді.

«Х-чинник» поставить великий знак питання в історії Бесслера і висловить недовіру звинуваченням збоку його дружини та прислуги. Азартні - матимуть можливість пересвідчитись в наявності у житті людей такого явища, як «прекогніція» і як при її допомозі роблять гроші на кінних перегонах.

Чернівецькі друзі розкажуть як у них справи, а перформенсова агенція «Позитив піпл» видасть чергову порцію музичних цікавинок.

Читайте та розвивайтесь! Бо як не Ви, то хто?


Придбати можна в кіосках Івано-Франківської області або замовити за телефоном 0993150155


Миттєве поповнення WebMoney через SMS.




Переглядів: 659 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024