Четвер, 28.03.2024, 17:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2013 » Квітень » 17 » Ідея для бізнесу у селі, містечку і великому місті до 100 грн.
11:25
Ідея для бізнесу у селі, містечку і великому місті до 100 грн.

Ідея для бізнесу у селі, містечку і великому місті. Байдуже де Ви живете – у маленькому місті, віддаленому селі чи  величезному мегаполісі, адже зараз ми маємо унікальну нагоду жити у тисячолітті інтернет-технологій.

Інтернет не тільки робить людей ближчими, інформацію доступнішою, а й дозволяє заробляти більше та швидше, ніж це, зазвичай буває в реальному світі. Час між появою ідеї для бізнесу і її подальшою реалізацією скорочується настільки, що вже, практично, школярі здатні заробити свій перший мільйон. А колись на те, щоби заробити 10000000 йшли роки, а то й десятки років.

Для того щоб заробити свій перший мільйон не обов’язково перейматись тим, де шукати свіжу ідею для бізнесу. Достатньо модифікувати ті напрацювання, які вже існують.

Ось, наприклад, цікава ідея для бізнесу, чи, радше, для швидкого заробітку пов’язана із інтернет-технологіями. Для її реалізації вам знадобиться менше 100 грн. Якщо ж Ви надумаєте  «захистити свої тили» в цій задумці, то зможете з часом витратити і більшу суму. А зараз можна розпочати бізнес маючи 100 грн. у кишені.  Тепер, стосовно того що то за «кишеня».

Інвестиції потрібно буде робити безготівковими коштами одним із зручних для Вас способів: банківський переказ, картковий рахунок чи електронні гроші. Вибір, як то кажуть, широкий!

Отож, тепер про суть бізнес-ідеї.

Ваше завдання полягає в тому, аби встигнути зареєструвати доменне ім’я котре буде креативним синтезом двох явищ: YouTube та «Октоуберфест». В результаті у Ви повинні отримати щось на зразок «Youtuberfest». Наприклад, "Youtuberfest.com", яки виявилось, це ім'я в жодній країні ще не зареєстроване!!! Тож, до справи!




А тепер, що з цим робити?

А) Ви можете продати на одній із бірж чи аукціонів доменних імен зареєстроване доменне ім’я.

Б) Створити чи замовити сайт на платному хостингу і прикріпити куплене доменне ім’я до нього і почати заробляти на ньому при допомозі реклами та контенту. Чим наповнювати свій сайт залежить тільки від Вас. Але, як показує практика, народ потребує видовищ. Тож на своєму сайті з вказаним доменним ім’ям розміщуйте веселий відео-контент і, бажано, щоби там були пишногруді німкені та бокали великопінного пива і, звісно ж, подій з Октоуберфесту.

Враховуючи те, що в нашій державі цілорічно поширюється реклама такого продукту, то Ваш сайт незабаром отримає рекламодавців готових викладати кругленькі суми за рекламу на сайті.

І, найголовнгіше, де найдешевше придбати в Україні доменне ім’я?

З усіх переглянутих сайтів-реєстраторів найдоступніші ціни виявились у http://www.ukraine.com.ua , де можна придбати доменне ім’я виду .com .net .info менше, ніж за сто грн.





Переглядів: 1953 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024