Вівторок, 23.04.2024, 10:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Листопад » 7 » Інтелект, як вигідна інвестиція.
09:42
Інтелект, як вигідна інвестиція.

Не аби якої популярності набуває в Україні таке явище, як інтелектуальні ігри. І зазначена тенденція спостерігається не тільки по великих, як то співає гурт «Плач Єремії» «русифікованих містах». Інтелектуальні забави починають проникати до суспільного життя районних центрів, та навіть окремих сіл!

логотип ВІП-ЛІга Городенка

Городенківський район Івано-Франківської області тому не виключення. Радше навпаки. Ще в серпні 2011 року силами трьох аматорів гри «Що? Де? Коли?» з Городенки було створено Громадську організацію «Відкрита Покутська Ліга «Що? Де? Коли?».

Не за повних три місяці Каглян Олександр, Любомир Музичка та Володимир Никифорук в рамках діяльності громадської організації «ВІП-Ліга» організували цілу низку інтелектуальних заходів.


Перший захід організований ГО «Відкрита Покутська Ліга «Що? Де? Коли?» (ВІП-Ліга), як вже багатьом відомо, то є міжрайонний Турнір ім. Ярослава Окуневського зі «Що? Де? Коли?» проведений 28 серпня 2011 року в День міста Городенка.

2 жовтня пройшла Перша гра Чемпіонату Городенківського району з «Що? Де? Коли?». На даний час зіграно вже 3 гри Чемпіонату і ще 3 попереду. За результатами цих ігор буде відібрано тільки три команди, котрі змагатимуться у своїй ерудиції та логіці між собою за призові місця!

Як стверджує Президент ВІП-Ліги Володимир Никифорук: «Покуття – Святий Кут України! А тому всі добрі починання повинні йти звідси і підхоплюватись усією Україною.»

На підтвердження цих слів ГО «ВІП-Ліга» 3 листопада 2011 року спільно з Універсальною Науковою Бібліотекою організувала в місті Івано-Франківську гру «Що? Де? Коли?» для працівників бібліотек області.

Крім того, потрібно зазначити, що кожної гри Чемпіонату з’являються нові команди. Є вже навіть свої «маленькі зірки», юні інтелектуали, котрі успішно виступають на рівні із дорослими та можуть брати участь в Кубку Західної України.

Діє свій сайт: www.vipliga.at.ua

 Отож, 5 заходів за три місяці – дуже позитивна динаміка розвитку діяльності ВІП-Ліги.

ВІП-Ліга стала подією, яку радо висвітлюють традиційні ЗМІ та Інтернет-видання, соціальні мережі. Про ВІП-Лігу говорять на обласному радіо та телебаченні. Газети різних районів області висвітлюють ігри проведені громадською організацією. На діловій мові це означає, що ВІП-Ліга стає привабливим інвестиційним проектом. І якщо зараз спонсорів потрібно просити про матеріальну підтримку, то вже за місяць-другий кмітливі бізнесмени та політики почнуть розуміти всі переваги співпраці з ВІП-Лігою.

Будьмо розумні, здорові та багаті!





Переглядів: 867 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024