Середа, 24.04.2024, 20:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Травень » 28 » Як розмістити ПОС-термінал у своїй торговій точці і скільки це коштуватиме підприємцю
10:12
Як розмістити ПОС-термінал у своїй торговій точці і скільки це коштуватиме підприємцю

Більшість  Городенківчан має банківську картку (кредитну чи дебетову, валютну чи гривневу). На банківську картку ми отримуємо зарплатню, пенсію, допомогу по безробіттю або ж саме на банківську картку оформлено бізнес-рахунок підприємця.

Ці картки банки позиціонують як зручну альтернативу грошовим купюрам. Мовляв, це тільки в 90-х було модним, коли із твоєї кишені стирчить «папуша» («прес») купюр. Зараз можна прийти в магазин із банківською карткою і розрахуватись за куплений товар через POS-термінал. Зручність справді очевидна. Тим більше, що з 1 січня 2012 року всі магазини (і дрібні теж) зобов’язані перейти й на безготівковий прийом платежів. Інакше їх чекає штраф. Правда, це стосується населених пунктів в яких більше 25 тисяч населення. Городенка може похвалитись тільки 11-ма тисячами.  Але завжди існує «АЛЕ»!

Городенка презентована дуже малою кількістю магазинів, котрі приймають до оплати банківські (дебетні чи кредитні)  картки. Що поробиш, на те Городенка і провінція, а не столиця. Але не вартує впадати у відчай. Варто згадати вислів Карнегі, котрий стверджував, що коли Вам дістався лимон, то зробіть із нього лимонад.

Отож, кмітливі бізнесмени, а таких в Городенці більшість, можуть легко прорахувати вигоду від використання POS-терміналів для розрахунків покупців при допомозі банківських карток. Крім того, вони чудово розуміють, що в Городенці, як то кажуть, «не початий край роботи» стосовно розміщення PОS-терміналів. Іншими словами, ринок встановлення ПОС-терміналів в Городенці становить лише 3% від своєї потужності. Наприклад, серед великих супермаркетів, тільки один на вулиці Чупринки має пос-термінал інші, поки що таким досягненням цивілізації не «облаштувались». Або ж надійно це приховують:)

На скільки зростають продажі після розміщення POS-терміналів у торговій точці?

Як свідчить статистика у магазинах з торговою площею до 100 м кв. продажі зростають на 5%, а то і 12%. Що ж стосується торгових центрів, супер-маркетів та інших торгових об’єктів площа яких більше 250 м кв., то продажі зростають і на 20%.

Як розмістити ПОС-термінал у своїй торговій точці і скільки це коштуватиме підприємцю?

Розмістити ПОС-термінал в магазині доволі просто, потрібно тільки звернутись до одного із банків, котрі займаються обслуговуванням дебитних чи кредитних карток. Середня вартість одного такого ПОС-терміналу складає до 300 доларів. Щомісячне обслуговування ПОС-терміналу обійдеться в 2% від суми здійснених операцій.

Звісно ж, кожен підприємець вирішує для себе питання варто чи ні, розміщувати ПОС-термінал у своїй торговій точці. Але пам’ятайте, що «маркетингові війни» між магазинами з однаковою продукцією можна вигравати не тільки за рахунок «цінових гойдалок», але й надаючи додаткові послуги для покупців. Розміщуючи ПОС-термінал у своєму магазині, Ви переходите на новий рівень взаємодії із клієнтами. Їм не потрібно бігати до найближчого банкомату щоб зняти готівку (це, погодьтесь, дикість). Покупцям із кредитними картками та бізнес-картками вигідно «отоварюватись» прямо в місцях де розміщено ПОС-термінал. Інакше, за зняття готівки доводиться сплачувати до 3% від знятої суми.

Створіть зручність для покупців і вони оцінять це, а ваші прибутки зростуть!

РОЗМІСТИ РЕКЛАМУ

на ЦІЙ сторінці

за 25 грн. на місяць

тел. 0993150155 або ж пишіть на нашу адресу





Переглядів: 826 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024