Четвер, 25.04.2024, 08:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Листопад » 27 » Як заробити на своєму сайті чи блозі.
18:26
Як заробити на своєму сайті чи блозі.

Городенка - одне із багатьох тисяч містечок, яке має населення більше, ніж робочих місць, а тому доводиться вигадувати різні способи для отримання прибутку. Якщо оцінювати усі способи заробітку відомі в місті Городенка, то можна виділити наступні основні види:

-          бюджетна сфера (школа, лікарня, владні структури);

-          приватні підприємці;

-          робота на заводі (цукровий завод Городенки, сирзавод  Городенки);

-          майстри, різноробочі та помічники майстрів у будівельній галузі;

-          населення, зайняте вирощуванням с\г продукції та її переробкою;

-          учасники багаторівневого мережевого маркетингу (faberlic);

-          фріланс (написання статей на замовлення, виготовлення реклами, розробка дизайну сайтів).

 

Думається, що Городенка не дуже відрізняється в цьому плані від інших подібних міст як в Україні так і в інших країнах ближнього зарубіжжя.

Попри все це, найслабкіше в місті Городенка розвинуто такий вид діяльності як бізнес в Інтернеті. Сайти та окремі сторінки хоча й існують, але вони слабо монетизовані. Тобто, майже не приносять прибутку. Прибуток можна отримувати двома шляхами:

-          за рахунок реклами;

-          за рахунок реалізації продукції чи послуг.

Оскільки не всі займаються виробленням якоїсь продукції чи наданням послуг, то найпривабливішим способом абсолютно для всіх власників веб-ресурсів залишається розміщення реклами. Таким чином, заробіток в Інтернеті стає доступним кожному, хто має власний блог чи сайт.

Як заробляти при допомозі реклами на своєму блозі?

заробіток в інтернет
Одним  із способів є розміщення контекстної реклами. Для цього існують спеціалізовані сервіси. Найвідоміший серед них є «гугл едсенс», «яндекс.дірект» та «бегун».

Але на своєму сайті можна заробити при допомозі встановлення спеціальних «віджетів». Заробити на «віджетах» дуже просто. Найпопулярніший сервіс, що надає можливість заробляти на віджетах – це ukrbuy.com. Основним завданням віджету  від цього ресурсу є надання можливості виконувати платежі з Вашого сайту.

При реєстрації Вам надають спеціальний код  «віджета», який потрібно встановити у себе на сайті. Далі все дуже просто. Відвідувачі заходять на Ваш сайт по запитах «оплатити через інтернет», «платіж через інтернет», «оплата в мережі» чи будь-який інший запит у цьому дусі і, побачивши форму для здійснення платежів, скористається нею. За здійснення платежів через віджет на вашому сайті Ви будете отримувати відсотки.


За різні послуги – різні відсотки. І, навіть, в межах однієї групи (наприклад, плата за мобільний звязок через інтернет) цей відсоток може коливатись від значення 0,625% до 1.665%.  

Але, навіть, якщо у Вас  немає багато користувачів, які б здійснювали платежі через Інтернет, то все одно такий відмет принесе Вам прибуток. Як - читайте в нашій наступній статті.





Переглядів: 946 | Додав: dilovagorodenka | Теги: Городенка, мобільний звязок через інтернет, «оплата в мережі», гугл едсенс, віджет
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024