П`ятниця, 19.04.2024, 11:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Квітень » 6 » Хто переможе на Євробаченні 2010?
20:49
Хто переможе на Євробаченні 2010?

євробачення 2010 переможець
Вже не за горами найвизначніша подія в шоубізнесі в нинішньому 2010 році. Мова йде, звичайно ж, про Євробачення 2010, яке, на цей раз, пройде в Осло. Сумнівів немає, що шоу буде проведено на казково високому рівні. Нас, як і більшість інших меломанів, більше цікавить інше питання.


Хотілося б знати напевно, хто з 39 країн учасниць переможе у цьому престижному пісенному конкурсі? Щоправда, питання «хто переможе на Євробаченні 2010?» Цікавить не тільки меломанів. Цим активно цікавляться люди, які тісно пов'язані з букмекерство. Тобто, любителі робити ставки на такі події, як вибори до парламенту, спортивні змагання багато чого б віддали за таке знання.

Робота для копірайтера
Купить статью


Ми спробуємо відповісти на це питання, використавши при цьому думку букмекерів. Як показують коефіцієнти на одному зі знаменитих тоталізаторів щодо можливих переможців - виділяються чотири основні лідери.






Першим претендентом є чарівна представниця Азербайджану Сафуре Алізаде. У національному відбірковому концерті, який відбувся в «Buta Palace», вона перемогла таких кандидатів, як Марьям Шабанова і група «Milk & Kisses». Таким чином, вона виступить на Євробаченні 2010 з піснею «Drip Drop», написаної спеціально для конкурсу в Осло іноземними композиторами. Дівчина вийде на сцену в короткому вбранні загадкової східної ночі. Правда, пісенька подарована їй забугорних майстрами абсолютно ні як не нагадує про Азербайджан. Пісня цілком у форматі Європейських країн, і написана для європейської публіки.
сафура алізаде
Саме тому, пісні, яку виконуватиме красуня Сафуре Алізаде пророкують небувалий успіх. Навіть більше того. Багато хто вважає її найбільш вірогідним переможцем Євробачення 2010.

З нею поділяє перше місце представниця Німеччини -  18-річна
Лєна Майер-Ландрут. Вона виконає пісню Satellite. Дівчина ще школярка. Вона закінчує школу і є випускницею ганноверської гімназії. Має деякий досвід гри в кіно та рекламі.

Вона справді має акторський талант, що й демонструє на людях. Багато вважають, що вона все-таки переможе представницю з Азербайджану. Ну що ж, побажаємо і Lena Meyer-Landrut успіху.лена майер-лаундрут



Другим можливим претендентом виступає учасник з Ізраїлю. Арель Скат - Він популярний певен у себе на батьківщині. На шляху до Євробачення він став переможцем конкурсу "Народження зірки".

Ну і ще одне «призове місце» в цьому тріо закріплюють за Данією. Chanee & N'Evergreen представлять пісню In A Moment Like This.

Решту 39 учасників ми не будемо розглядати в якості можливих переможців огляду на те, що занадто велика різниця в пропонованих букмекерами ставках. Зробити ставку можна, звісно ж в інтернеті.

Для цього достатньо всього лише переказати гроші через одну з електронних платіжних систем. Наприклад, дуже популярна WebMoney.
Поповнення та вивід WebMoney в Україні зараз...


Також, зважаючи на останні новини та скандали навколо Євробачення 2010 все вказує на те, що переможе Азербайджан. Ну, що ж, побажаємо успіху одній з країн пострадянського регіону. А Вам, якщо Ви азартна людина, прибуткових ставок.




Переглядів: 1711 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024