Четвер, 25.04.2024, 07:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Жовтень » 4 » Книжкові новинки 2010. Що нового у книжковому бізнесі?
18:48
Книжкові новинки 2010. Що нового у книжковому бізнесі?
Пропонуємо Вам огляд книжкових новинок 2010 року. Світова читацька аудиторія оцінила нові твори, що побачили світ в 2010 році. Ось перелік книжкових новинок 2010 року:


Manhatten Freud
Люк Боссі



Неодмінно потрібно "скачати" або купити

Роман Манхеттен по Фрейду

У 1909 році Зигмунд Фрейд у супроводі свого учня Карла Юнга приїжджає в Нью-Йорк читати лекції на запрошення одного з університетів. Це історичний факт. Фрейд недовго пробув в Америці, менше двох тижнів. І цей момент послужив поштовхом для сучасного французького письменника Люка Боссі, уявіть: «А що було б, якщо в цей момент у Нью-Йорку відбулося гучне вбивство, і Фрейду довелося брати участь у розслідуванні?» Так, оригінально. Дійсно, чи можливо за допомогою знаменитого фрейдівського методу психоаналізу розкрити заплутаний злочин? І плюс до всього - в максимально короткий термін.

   У романі химерно переплітається романтика будівництва піднебесних будівель і мельтешеніє самих низовинних людських пристрастей, високі почуття і жадоба влади, грошей. Навіщо, до чого зводити настільки монструозні споруди? Амбіції? Прихована фалічна агресія? Відвоювання у землі додаткового простору? Все не так просто. І особистості, які стоять біля керма архітектурного - неординарні. У ті роки Америка - це розквіт таємних товариств, лож, клубів. Пізніше багато хто з них переросли в організовані злочинні клани.

Якщо в Європі Фрейд - це вже знакова фігура, відомий вчений, то в Америці він - просто якийсь не дуже багатий доктор, що займається дивакуватим лікуванням психічних розладів. Розкриття злочину - це ще й рекламна акція для Фрейда, адже він приїхав до Америки з метою завоювати її.

І, здається, Фрейд закохався, хоча всіляко заперечує це. У свою пацієнтку, молоденьку панянку, а йому вже п'ятдесят. Фрейд стриманий, хоча часто його емоції зашкалюють, та й не дивно - йому доводиться виявляти трупи людей, закатованих найвитонченішими способами. До любові чи Фрейду "? А ось тридцятирічний Юнг влюбливий і палкий.

Так все ж, чи полюбив  Фрейд? І чи вдалося йому розплутати злочинний клубок?
Не буду передбачати події, надам вам можливість самим розібратися в хитросплетіннях періпетіях психоаналітичного трилера «Манхеттен за Фрейдом». Скажу лише, якими б не були відповіді на ці питання, але абсолютно точно одне: нудно не буде!







Переглядів: 835 | Додав: dilovagorodenka | Теги: Фрейд, купити роман Люк Боссі, Роман Манхэттен по Фрейду, роман скачати
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024