П`ятниця, 29.03.2024, 02:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Червень » 28 » Команда Що? Де? Коли? із Городенки потрапила в рейтинг найкращих команд Західної України
11:38
Команда Що? Де? Коли? із Городенки потрапила в рейтинг найкращих команд Західної України

Вперше, за всю історію існування інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» місто Городенка представила свою команду «знатоків» в рамках Західно-Українського Кубку. Традиційний Кубок Західно-Українських команд інтелектуальної гри  «Що? Де? Коли?» відбувся в Івано-Франківську. Змагання тривали  2 дні.

що де коли макаров і Городенка
Команда "Що? Де? Коли?" із Городенки разом із Володимиром Макаровим
Почались ігри «Що? Де? Коли?» на День Молоді – 26 червня 2011 року. Незмінним ведучим цієї гри був уславлений мешканець Івано-Франківська Макаров Володимир Іванович – професійний гравець «Що? Де? Коли?», якого не один раз можна було побачити на телеекранах. Тоді, правда, ведучим та президентом асоціації клубів «Що? Де? Коли?» був Володимир Якович Ворошилов

що де коли городенка думає
Перших 12 питань зіграно, а ще 60 попереду...
В цьогорічному традиційному кубку «Що? Де? Коли?» взяли участь 21 команда. Потрібно відзначити, що серед усіх команд Городенківські гравці були єдиними представниками «райцентру». Всі інші учасники гри представляли обласні центри: Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці. Тим більше, команда «Що? Де? Коли?» із Городенки  народилась за тиждень до проведення Кубку Західної України, коли решта команд вже грає 3-7 років у щорічному турнірі.

То чим може пишатись команда «Що? Де? Коли?» міста Городенка в цьогорічному кубку?

 

Команда із Городенки потрапила в рейтинг 12 кращих команд «Що? Де? Коли?» в Західній Україні, обійшовши 9 обласних команд, що вже тривалий час професійно грають в цю гру.

Потрібно сказати, що  результату «знатоків» із Городенки щиро аплодували представники  всіх областей. Та й взагалі, атмосфера в залі була дуже дружня і не вимушена.

Крім самого турніру було проведено багато інших інтелектуальних ігор, розминок для логіки та ерудиції.

 

Що стосується переможців «Що? Де? Коли?» в 2011 році, то ними стали команди із Тернополя – «Західний Полюс», який вже декілька років поспіль виграє Кубок, друге місце за Львовом – «Герцоги Миру», та третє місце завоювали «Дракони Ймовірності» теж зі Львова.

Західний полюс 2011
"Західний Полюс"
із Тернополя
знову забирає Кубок
і ще й
багатотомники прихоплює з собою...


 Переможці гри «Що? Де? Коли?» отримали грамоти та подарунки. Звісно ж, найкращим подарунком для гравців є книги, тому саме їх переможцям і дарували. Команда із Городенки теж отримала подарунки та винагороди.

Герцоги миру 2011
"Герцоги Миру" зі Львова отримують друге місце та поцілунок чарівних "Ластівок". Вручення грамоти.

("Ластівки" - дівчата, котрі допомагали збирати відповіді від команд)

Дракони ймовірності 2011
"Дракони ймовірності" зі Львова посіли третє місце, про що  зазначається в урочистому Дипломі...

По-перше, Городенківська команда «Що? Де? Коли?» отримала заохочувальні призи, як команда, що вперше бере участь у конкурсі. По-друге, представник команди із Городенки Володимир Котик отримав подарунок за перемогу в інтелектуальній розминці. А Каглян Ірина, як найсимпатичніший знаток турніру отримала із рук Володимира Макарова футболку переможця.

 

Що ж, побажаємо нашій команді подальших успіхів у грі і, сподіваємось, що вже наступного року Городенка забере Кубок до себе!!!

 





Переглядів: 1296 | Додав: dilovagorodenka | Теги: Івано-Франківськ, Що де коли Городенка
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024