Середа, 24.04.2024, 01:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Квітень » 28 » Куди зникають Ваші гроші з банків і як запобігти шахрайству банків
22:31
Куди зникають Ваші гроші з банків і як запобігти шахрайству банків

страхування банки заощадження
За 22 квітня 2011 року в газеті Експрес на перших шпальтах було надруковано статтю про КБ Приватбанк і одного із його постійних клієнтів. В статті клієнт звинувачує КБ Приватбанк в крадіжці суми в 28 тисяч у.о. із банківської скриньки, яку він орендував. До справи залучені дирекція банку та прокуратура. Дирекція завірила, що це «справа честі» знайти винуватця, але повертати гроші клієнту ніхто не збирається, оскільки працівники, які працюють на даний час, гроші із скриньки не крали, а за працівників, які звільнились вони не відповідають, це справа правоохоронних органів.

Звичайно, ситуація неприємна, адже пропажа великої суми із банківської скриньки, тим більше в Приватбанку, підриває довіру до нього з боку клієнтів і кидає тінь на його репутацію. Адже, якщо в таких закладах безслідно «зникають» клієнтські гроші, то кому ж можна довіряти ? Питання дуже складне. Думаю, що страхова компанія все ж таки має переваги перед банком. Проводячи аналогію між банком та страховою компанією хочу замітити, що це від початку різні фінансові структури, які надають різний спектр послуг. Банк - це чисто спекулятивна (в хорошому розумінні цього слова) організація, ми несемо туди вільні кошти з метою короткочасного прибутку. При першій потребі ми можемо зняти кошти, адже вони в статусі «вільні», не закріплені на певну ціль. Не говорячи про негативні моменти коли гроші зникають при переказі із іншої держави, або як вище зазначено – пропадають із банківської скриньки.

Страхові ж компанії виступають інструментом фінансового планування майбутнього, а також механізмом соціального захисту себе та родини. Сюди ми звертаємось у вирішенні теперішніх або майбутніх проблем: наприклад, для захисту родини на випадок втрати годувальника, для гарантування дітям престижного навчання чи придбання для них окремої квартири, або ж для забезпечення собі достойної додаткової пенсії. Адже для того, щоб отримувати хоча б перші 10 років після виходу на пенсію по 200 доларів щомісяця, необхідно накопичити суму у розмірі 200*12*10 = 24 000 доларів. Це значний капітал, і не в кожного з нас є можливість одразу «знайти» таку суму.

На відміну від банків, страхові компанії дозволяють клієнтові створювати свій капітал поступово, періодично, протягом тривалого терміну, перераховуючи в СК невелику суму коштів, які інвестуються компанією та постійно збільшуються за рахунок інвестиційного доходу. Образно кажучи: СК дозволяє людині накопичити значну суму коштів за кілька років непомітно для себе. Крім того, страхова компанія надає надійний страховий захист, де страхова виплата може в кілька, навіть, у десятки разів перевищувати суму сплачених внесків. Гроші постійно працюють, клієнта щорічно інформують про нараховані відсотки, а повернення коштів гарантовано державою та міжнародними партнерами по перестрахуванню. Звичайно ж, є і такі клієнти, котрі можуть собі дозволити поїхати та перевірити документи у міжнародних перестрахувальників для надійності та додаткових гарантій.

Враховуючи важливу соціальну роль страхових компаній, держава створила значні податкові пільги для їх клієнтів: держава повертає Вам податки, сплачені при отриманні коштів, які Ви спрямовуєте на накопичувальне та пенсійне страхування, чого, на жаль, не можна отримати у банківській системі.

Фінансовий консультант СК АссісТас Ларіна СД

Детальніше про власний фінансовий план, накопичення коштів та пенсійні заощадження читайте на персональній сторінці Ларіної Світлани ось тут…>>>





Переглядів: 787 | Додав: dilovagorodenka | Теги: заощадження, Інвестиції, перестрахувальники
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024