Субота, 27.04.2024, 01:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Лютий » 16 » Microsoft скоро не буде. Самоліквідація або банкрутсво, що готує Білл Гейтс
13:11
Microsoft скоро не буде. Самоліквідація або банкрутсво, що готує Білл Гейтс

 
Чи уявляєте Ви собі світ без «Майкрософт» - компанії, яку створив Білл Гейтс? І як Ви поставитесь до новини про те, що «Майкрософт» уже в найближчий час стане банкротом або самоліквідується? Чи готові Ви і чи готовий світ до зникнення основної  на даний момент операційної системи «Віндовз» від компанії «Майкрософт».білл гейтс

Починаючи з кінця 2010 року експертів з ринку цінних папарів у всьому світі занепокоїв той факт що засновник Microsoft активно почав продавати акції своєї компанії. Він не тільки продав 10000000 акцій з 2 по 3 лютого нинішнього року. Білл Гейтс здихався від 90 мільйонів акцій за минувших 12 місяців.

Багато хто заспокоює себе, що мовляв такі дії мотивовані намаганням Білла Гейтса зробити дві речі:

-                    більше вкладати в благодійність (Білл Гейтс активно допомагає фондам, котрі сприяють країнам, що розвиваються);

-                    інвестувати солідні суми в компанію Republic Services, котра займається екологічними способами утилізації сміття.

 

І на цьому можна було б закрити питання щодо активної продажі Біллом Гейтсем своєї частки акцій компанії Microsoft. Але насправді є обставини, котрі наштовхують на роздуми про те, що Майкрософт готують до ліквідації.

По-перше експерти з питання інвестування одноголосно визнають, що Майкрософт зараз не найкращий варіант для вкладень. Якщо вже й інвестувати кудись свої кошти, то набагато перспективнішим виглядає вкладення в такі гіганти, як «Google» чи «Oracle», який приносить до 30% річних своїм акціонерам.

По-друге, з Microsoft іде керівний склад. Наприклад, Боб Магліа, котрий присвятив компанії Server and Tools аж 23 роки. Також компанію Майкрософт залишив минулого року Роббі Беч. Він очолював підрозділ Entertainment & Devices, який випускає Xbox і Zune. Та ще й керівник Microsoft Business Division Стівен Елоп швиденько перебіг до компанії Nokia.

Так що чутки про те, що Microsoft незабаром припинить своє існування має цілком реальне підґрунтя.

Що буде у випадку, коли Microsoft перестане існувати? Та, в принципі, нічого страшного. Просто всім потрібно буде переходити на операційні системи з відкритим кодом чи інші альтернативні операційні системи. 

убанту
Так, що вартує вже сьогодні думати про перехід на операційну систему таку, як, наприклад, Ubuntu Linux 7.10 i386 , котру зараз вважають найкращою версією серед Ubuntu яку доповнили рядом енергозберігаючих та системних нововведень.

федора

Також, на питання що є альтернативною операційній системі Microsoft  можна сміливо заявляти, що Fedora 8.


Потрібно сказати, що і Fedora 8 і Ubuntu Linux 7.10 i386 розповсюджуються на безкоштовній основі. Ви платите тільки символічних 20-30 грн. за установчий диск і запис цих операційних систем. В порівнянні з вартістю операційної системи «Віндовз», котру пропонують за 800-1000 грн., ці програмні продукти.

     





Переглядів: 830 | Додав: dilovagorodenka | Теги: білл гейтс, Майкрософт, Акції
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024