П`ятниця, 26.04.2024, 17:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Листопад » 20 » Місця із позитивною енергетикою для людини в Україні та світі
08:49
Місця із позитивною енергетикою для людини в Україні та світі

Вчені одного з підрозділів  організації під назвою NASA визначили точки на Земній кулі, які володіють найбільшим енергетичним впливом на людину. Очолили список, звісно ж, американський Гранд Каньйон (одне з найкрасивіших місць в світі) і міжнародний біосферний заповідник Йеллоустон.

Також буквально "світяться позитивом" Старе місто у Празі, пагорб Монмартр у Парижі, площа навколо Собору Святого Петра у Ватикані.

Примітно, що до списку найбільш сприятливих місць увійшли і наші території - знаменитий дендропарк Софіївка, озеро Синевир і заповідник Асканія Нова. Але справжнім енергетичним центром України, на думку американців, є селище Коктебель у Криму. Він буквально світиться на супутникових знімках - а причина в тому, що згаслий вулкан Карадаг, біля підніжжя якого побудований селище, володіє найсильнішою позитивною енергетикою.

Протягом тисячоліть Коктебель вабив поселенців, тут проживали скіфи, сармати, греки, римляни, слов'яни, татари. В античних джерелах згадується селище Афинеон, яке знаходилося в районі сучасної Коктебеля. Ці мальовничі береги пам'ятають міфічний корабель "Арго", на якому Ясон в супроводі Геракла слідував в Колхіду за золотим руном. А за часів раннього Середньовіччя тут розташовувалися стародавні міста Поссідіма і Каллітра.





Правоту американських вчених підтверджує і той факт, що з кінця 19 століття Коктебель був обраний місцем відпочинку представниками російського бомонду. Відомих людей буквально вабив цей незвичайний куточок, передає "ТСН".

 Також не випадково прихильники езотеричних вчень з різних країн вважають Коктебель місцем паломництва. Сюди приїжджають йоги, буддисти, шанувальники цигун, які давно відчули, що саме тут можна отримати потужний заряд енергії.

Енергія вулкана впливає не тільки на людей, але і на рослини. У заповіднику навколо Карадагу зустрічаються понад 300 видів трав, деякі з них не ростуть більше ніде в світі. А коктебельский виноград має свій унікальний колір і смак, властивий тільки цьому регіону.

Залишки амфор доводять, що вино в Коктебелі робили ще древні греки. Сьогодні, подорожуючи по околицях, можна побачити виноградники заводу "Коктебель", що розкинулися на вулканічних грунтах, а потім купити пляшечку вина у фірмовому магазині. Є думка, що напої та продукти переймають енергетику місць, де вони зроблені.
 

Може, тому тисячі туристів і повертаються щорічно у Коктебель, щоб спробувати місцеву мадеру і коньяк? До речі, на території винного заводу в Коктебелі знаходиться знаменита енотека (колекція вин з більш 500 тис. пляшок) і найбільша в Європі мадерная майданчик. Місцеві екскурсоводи розповідають, що її теж видно з космосу.




Переглядів: 729 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024