П`ятниця, 19.04.2024, 22:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2013 » Березень » 26 » Нова книга "Несподівана вакансія" від Джоан Роулінг, творця Гаррі Потера
19:17
Нова книга "Несподівана вакансія" від Джоан Роулінг, творця Гаррі Потера

Вона багатша за саму королеву Великобританії. Крім того, вона збагатила не тільки себе та світ книжкової індустрії, але й озолотила плівково-цифрову імперію навколо себе, що швидко присмакувалась до «цицьки» на ймення Джоан Роулінг. Так, Гаррі Потер справді оволодів умами, книгарнями, кінотеатрами та комп’ютерними екранами.

І ось, на вершині свого злету, після того, як із бренду підлітка-мага вичавлено все до найменшої краплі потрібно щось нове. Відчуваючи це, Джоан Роулінг  не забарилась із новим шедевром, котрому всі пророчать «бестселерове» майбутнє. Як теревенять літературні агенти за чашкою кави, та подейкують за черговою доріжкою кокаїну кіносценаристи, наступний її тріумфальний вихід на модний подіум сучасної літератури якраз і зосереджений в простій формулі: «велика історія + маленьке місто = таємниця ». Безпрограшний варіант під назвою «Несподівана вакансія».

Треба зазначити, що Джоан Роулінг дуже смілива особистість, залишаючись, як справжня англійка, вірною традиціям. Її історія зовсім не про спотворений технократичними штучками світ і її герої далеко не комп’ютерні генії. Вона, ностальгічно тримається тієї парадигми, котра побутувала у далеких вісімдесятих, трохи ближчих 90-х і, навіть зрідка у «нульових».

Про що ж йдеться у новій книзі Джоан Роулінг «Несподівана вакансія»? Переказувати зміст немає сенсу, оскільки книга це не тільки сюжет. Найголовніше в книзі – це її «післясмак». Це, як серце аромату парфумів, який залишається після того, як все летке і непостійне вивітрилось.

Те, що залишається після прочитання книги Джоана Роулінг «Несподівана вакансія» можна обережно назвати простим: «так, таке воно життя – несподіване, загадкове…». А завдяки письменниці Джоан Роулінг – ще й цікаве.

Чи вартує купити і де найдешевше можна придбати книгу Джоан Роулінг «Несподівана вакансія»?

Якщо ви скучили за серйозною та інтригуючою літературою, якщо Ви хочете відкрити нові грані у творчості Роулінг із Великобританії, то це звичайно ж книга для Вас. А от ті, хто чекає на чергову порцію магічних трюків - мусять нервово курити десь в коридорах, очікуючи перезавантаження серії про Гаррі Потера. Бо книга «Несподівана вакансія» абсолютно не про це. Анотацію до книги та саму книгу за найкращою ціною відмічено ось на цьому сайті…





Переглядів: 818 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024