П`ятниця, 26.04.2024, 05:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Грудень » 21 » Новий рік 2011 - рік Кота або білого Кролика
10:29
Новий рік 2011 - рік Кота або білого Кролика

Замовити листи від
Санта Клауса можна тут

Новий рік 2011 буде проходити під знаменами, а точніше шубками Кролика та Кота.  Саме так за східнем календарем буде називатись цей рік. Рік Кролика вважається по японському календарю і підійде тим, хто є прихильником «карате», «оригамі», «суші» а також надає перевагу таким автомобілям, як «ніссан», «тойота», «хонда». Таким справді потрібно налаштовуватись на Рік білого Кролика та мати в своєму гардеробі більше білого та світлого одягу. Але, звісно ж - не з кролячого хутра!



фен-шуй
Тим же, хто симпатизує китайському календарю, «Мао Цзедуну», «китайським позашляховикам», «Фен-шуй» -  потрібно налаштовуватись на рік Кота. Саме 2011 рік називається за китайським 12-річним циклом «рік Кота».


Тепер давайте розглянемо питання, яке хвилює нині багатьох людей: «Як святкувати Новий рік Кролика або Кота 2011?».  Розглянемо варіант, як зустрічати рік Кота.


ПОДАРУНОК НА НОВИЙ РІК!

Для початку потрібно сказати, що рік Кота ідеально підходить для тих, кого вважають інтелігентами, інтелектуалами і майже аристократичними особами. Для Котів характерна грація і незалежність. Тому намагайтесь стати трішечки вільними, як в матеріальному так і духовному плані. Дуже корисно зайнятись в цьому році якоюсь творчістю. І це не обов’язково повинно бути малювання картин, скульптура, написання літературних творів і статей. В рік Кота можна проявити творчість на будь-якому робочому місці. Як це зробити - можна дізнатись із розвиваючих книжок по особистісному розвитку.

писати розшифровка шифрування

цифрове фото

Що приготувати на рік Кота? На новорічному столі повинно бути багато рибних страв, страв із сиром, а також смачні ковбаски. Новорічне меню 2011 може містити і салати: «Олів’є», «Оселедець під шубою», а також салат з крабових паличок або ж салат з печінки тріски.

салати і закуски
салати святкові і на свято
оригінальні салати

А зараз трішки про рік Кролика. Спершу потрібно сказати, що рік Кролика дуже сприятливий для одружень та зачаття дитини. Ми ж усі з вами знаємо, що кролики дуже плодовиті. Але й знаємо, що ця пухнаста тваринка дуже ляклива. Тож рік Кролика буде спокійним і вдалим для творчих натур.

Як організувати і скласти новорічне меню 2011 року в рік Кролика? Саме головне, аби на столі не було м’яса цих симпатичних тваринок. На столі в рік Кролика повинно бути багато овочевих салатів із капусти, моркви та зелені.

Отож завданням кожної ґаздині в новорічну ніч на рік Кота або по іншому Кролика буде  створення такого меню, аби в ньому було погоджено і одній тваринці та іншій. Чим ситнішим буде новорічний стіл 2011, тим успішнішим буде рік Кота (Кролика)!





Переглядів: 2395 | Додав: dilovagorodenka | Теги: рік кролика, як зустрічати рік, Новий рік, рік кота
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024