Четвер, 28.03.2024, 20:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Жовтень » 17 » Особливості городенківського вибору. "Хто йде на мера в Городенці?"
20:13
Особливості городенківського вибору. "Хто йде на мера в Городенці?"

Особливості городенківського вибору


Спитати б іще донедавна в першого-ліпшого перехожого щодо кандидатур на посаду міського голови чи претендентів до місцевих рад: крім домислів та пліток — жодної достовірної інформації. Якщо подекуди в райцентрах іще задовго до виборів жваво публічно йшло обговорення можливих кандидатур, то Городенка… ну, не те щоб спала, але якось байдуже віддала право на це завсідникам владних кабінетів та урядовцям.
Та ще — незчисленним осередкам партій та партієць. Що мав від того простий люд? Спитати б, найперше, звітів у нинішніх районних, міських чи сільських очільників: чи все з їхніх передвиборних обіцянок виконано, чи й далі «ВІШАТИМУТЬ НАМ ЛАПШУ НА ВУХА»? Давайте, не боячись, видрукуйте оті припорошені п’ятирічним пилом програми, хай народ ознайомиться й подумає. Як бути, кого обирати, на кого рівнятися? Чи й далі вірити, що прийдуть нова партія, мер, депутати, Й УСЕ МИТТЮ ЗМІНИТЬСЯ, ЧИ, ЗАСУКАВШИ РУКАВИ, САМИМ АКТИВНО БРАТИСЯ за роботу із благоустрою власних осель, присадиб, робочих місць. Не давати себе дурити, контролюючи винонання тих чи інших передвиборних обіцянок. Зрештою, насамперед ОБИРАТИ гідних представників громади, незважаючи на партійну приналежність, статус та вміст гаманця.

Наприклад, меншою чи більшою мірою знаємо претендентів у кандидати Володимира Асауленка, Романа Боднарчука, Петра Гром'яка, Дмитра Макарука, Миколу Олексина, Романа Осадчука, Василя Савоцького, Поліну Сливку, Степана Яворського. Навмисне не називаємо партійну приналежність кандидатів, які, чого гріха таїти, іноді міняються, як шкарпетки. Мабуть, не таке важливе й місце роботи чи їхні посади. Хтось із них відомий як добрий керівник чи вправний господар, інші лише з'явилися, так би мовити, на політичному горизонті. Як вибирати? Незле, вважаю, провести круглий стіл за участю всіх кандидатів на посаду міського голови чи ток-шоу для представників кількох партій. А ви, шановні городенківці, як вважаєте?

З повагою, Людмила СТРАЖНИК.





Переглядів: 1093 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024