П`ятниця, 29.03.2024, 08:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Квітень » 21 » Пенсійній реформі бути!
23:24
Пенсійній реформі бути!

Пенсійній реформі бути!

пенсійна реформа
З 2004 року в Україні стартувала Пенсійна реформа, і, не дивлячись на те, що вона триває уже 7-ий рік, інформації про неї дуже мало, та й багато хто взагалі не розуміє, для чого вона потрібна.  Давайте її розглянемо.

Реформа 2004 року передбачала:

- 20-30% солідарна система,

- 5-10% обов’язкове державне страхування,

- 60-70%  недержавне пенсійне забезпечення.

 Тобто,  при урахуванні всіх трьох складових, пенсіонер може розраховувати на достойну пенсію, причому, основна частка грошей - це власні заощадження. Оскільки інформаційну роботу по роз’ясненню пенсійної реформи не проводили, її заздалегідь прирекли на провал. Всі сподіваються, що держава потурбується «про світле майбутнє». Та за умовами Пенсійної реформи держава буде лишень доплачувати до пенсії, оскільки з 2004 року Україна перейшла від державного забезпечення до державного страхування і відповідальність за низькі пенсії на себе не бере, взамін пропонує вирішення проблеми шляхом пенсійного страхування (накопичення) власних коштів.

Основна ціль  страхування життя – це накопичити достатню кількість коштів, тому  таке страхування ще називають накопичувальним. Схема дуже проста: клієнт визначає, яку суму він хоче отримати за 10-20 років, а компанія розраховує щорічні внески. Внески інвестуються в об’єкти, визначені Кабінетом Міністрів, і, завдяки прибутку, отриманому від них, кінцева сума виплати збільшується в декілька разів за рахунок процентів. При цьому кошти клієнта захищаються від інфляції та додатково нараховуються бонуси в разі передчасної смерті клієнта (збільшення суми в 2, 3 рази).  Таким чином, страхування життя - це одночасно і накопичення коштів, і захист від непередбачуваних випадків. 

Фінансова культура любої європейської держави – це передусім люди, які планують своє майбутнє, тому  пенсійне страхування - це розумне вкладення грошей в якість свого життя. Мораль і цінність накопичувальних програм в тому, що накопичені кошти повертаються в сім’ю як при дожитті так і при непередбачуваних обставинах. Це своєрідна фінансова парасолька, яка відкривається над клієнтом та його сімєю.

Міжнародний контроль з боку іноземних перестрахувальників та державних установ, а також податкові пільги роблять пенсійний накопичувальний поліс  найвигіднішим капіталовкладенням грошей та їх захисту.

На сьогодні компанія АссісТас пропонує гнучкі страхові програми для населення любого віку.  Програма для дітей забезпечує страховий захист для дитини на випадок смерті одного із батьків, а також накопичити е-нну суму до найважливішого періоду життя (закінчення школи, ВУЗ, весілля ). Програми для фізично здорових людей дозволяють накопичити кошти як для відкриття власного бізнесу, так і для пенсійного віку. А для людей з обмеженими можливостями створені найкращі умови для пенсійного накопичення , що дає фінансову незалежність при закінченні страхового полісу.

У всьому світі пенсійний рахунок – це вкладення коштів, де основний акцент робиться на захист накопиченого капіталу.  Компанія АссісТас пропонує життєво необхідний продукт, який навчає нас, як гроші накопичити і зберегти, а не тратити!

Дізнатись про те, як вибрати найкращий варіант страхування для Вас можна на цій сторінці...>>>





Переглядів: 655 | Додав: dilovagorodenka | Теги: страхування, перестрахування, накопичення
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024