Четвер, 28.03.2024, 20:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2014 » Жовтень » 30 » податок на нерухомість від нової коаліції
10:03
податок на нерухомість від нової коаліції

Прощай житло!

Нова коаліція у раді ставить собі за мету зобов’язати кожного українця платити податок на нерухомість.

Проросійський вектор політики попередньої влади орієнтувався на позбавлення громадян України права на Державу, територію та самовизначення. Сьогоднішній формат коаліції ставить перед собою завдання нагадати Вам, шановний виборцю, що ти Раб, Васал, який має два обов’язки:

  1. Вмирати за «короля»;
  2. Платити за право жити на своїй землі!

 

І якщо «перше» завдання збігається із національною рисою українців – «…душу й тіло ми положим», то «другий» пунктик «диявольської змови» відверто не вписується в історичні реалії. Бо більшість українців пам’ятає, як козаки, що не хотіли миритись із «паном» йшли за Дніпровські пороги. Але повернімось до реалії.

Чи знаєте Ви, що «Нерухомість»з англійської – «Real estate» . Звідси й відоме слово – ріелтор, або той, що займається продажем нерухомості. Так от, насправді перекладачі лукавлять, або не знають історії.«Real estate» - це зовсім не «Реальна Власність», котра належить Вам!!!

«Real estate» походить від іспанського Royal estate" – «ВЛАСНІСТЬ КОРОЛЯ»… Зрозуміли? Насправді, нічого у світі не змінилось! Ми не стали вільними. І Феодалізм нікуди не зник. Весь удаваний «цивілізований світ» живе не на своїй території , не у своїх будинках чи державах, а у «Власності короля». Всім нам «дароване право» оренди свого житла. А орендодавцем залишається «його величність». А щоб Ви не сумнівались у цьому – уважно придивіться до податку на нерухомість.

Що таке податок на нерухомість?

Ви збираєте, зичите гроші, оформляєте іпотеку на «нерухомість», або ж отримуєте житло в спадок, а Держава палець-об-палець не вдарить, аби вам допомогти у цьому. Вони не надають вам мулярів чи штукатурів на підмогу. Вони навіть декоратора не присилають. І більше того, вони лінуються надіслати Вам вітальну листівку, мовляв «Вітаємо із новосіллям!» А, ні, надіслали… Але що це вони надіслали? Якийсь папірець. Упс, це ж зобов’язання Вас сплатити податок за «Вашу нерухомість»… чи за «їхню нерухомість»?

Ви вже заплутались? То ж я вам нагадаю. Якщо у вас є светрик, чи штани, чи спідниця, то це є тільки ваша річ. Одного разу заплативши в магазині за неї, ви ніколи не платити більше продавцеві. Ця річ від нині – Ваша.

Що ж стосується будинку, квартири чи іншого помешкання – віднині ви повинні за все це платити. Звісно, Вам наведуть десятки виправдань цьому дивному факту посеред 21 століття.

Вас запевнять, що так роблять у цілому світі… (у цілому світі може й вищий рівень життя…) Вас запевнять, що потрібно рятувати економіку України… (ніби Ви її вкинули в хаос) та висунуть ще багато «залізо-бетонних» аргументів «за». І ви погодитесь із цим. Адже нічого не змінилось… Ну хіба що крім назв. А тим часом «Майдан вмер – хай здравствує Майдан»!





Переглядів: 992 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024