Четвер, 25.04.2024, 21:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Березень » 6 » Рейтинг найуспішніших бізнес-леді в Україні на свято 8 березня 2011 року
23:39
Рейтинг найуспішніших бізнес-леді в Україні на свято 8 березня 2011 року

Незабаром свято, яке очікують не тільки дівчата та жінки, але й усі  квіткові магазинчики, парфумерно-косметичні компанії, модні бутики з одежею та взуттям. Але святкування 8 березня не можна собі уявити і без вітальних листівок.

Вітальні листівки до 8 березня містять найтепліші, по-справжньому весняні слова. Кожній представниці прекрасної частини людства хочеться чути в цей день тільки приємні слова. Сайт «Ділова Городенка» щиро вітає всіх Дівчат, Жінок, Матусь, Бабусь, Подруг, Сусідок,  Прекрасних Незнайомок із цим чудовим весняним святом. Міцного здоров’я Вам, краси, кохання, романтики, наповненості в гаманцях і удачі в житті!!!

Також  сайт «Ділова Городенка» пропонує Вашій увазі перелік українських жінок, які досягли значного успіху в бізнесі. Оцінювалось також і їх якості лідера, авторитетність в бізнес-середовищі України. Оцінювання організовувалось Інтернет-проектом «Український бізнес ресурс».

Отож ТОП-10 жінок (бізнес-вумен), що досягли успіху в бізнесі:

Людмила Наконечна

1. На першому місці Людмила Наконечна, яка представляє компанію САН Інбер Україна. Ця приваблива жінка, яка є фінансовим директором глобальної компанії, що об’єднує понад 200 пивоварних брендів, народилась в 1961 році. Нещодавно, 2 лютого, вона святкувала свій день народження. На посаді фінансового директора вона з 2000 року. До речі, для того, щоб Ви орієнтувались, що то за компанія, то потрібно сказати наступне: у віданні  цієї компанії такі відомі марки пива, як «Budweiser», «Stella Artois», «Beck's».


Жебровська Філя

2. Друга в рейтингу успішних жінок в цьому році – Жебровська Філя. Пані Жебровська представляє компанію «Фармак», колишній хіміко-фармацевтичний завод ім. М.В.Ломоносова. З 1995 року  вона - голова правління, генеральний директор ВАТ «Фармак».


Жебровська нагороджена орденом "За заслуги" III, II ст., та Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

3. Бронзовим призером рейтингу успішних жінок стала Марина Яковлєва. Ця тендітна красива жінка з 2003 року очолює компанію «Єврокар». Назва компанії відома всім шанувальникам автомобілів марки «Skoda». Саме завдяки цій компанії і старанням самої пані Марини цей автомобіль набув такого поширення в Україні.

Марина Яковлєва

Олена Дуніна
4. Олена Дуніна, яка очолює компанію «АВТО Інтернешнл»,  характеризується просто шикарним зовнішнім виглядом та філософським відношенням до грошей. Вона отримала перші свої заробітки ще в радянські часи в ролі стюардеси. То була сума в розмірі 900 рублів. На той час то було в 9 разів більше, ніж у рядового інженера.

Гуцул Ольга
5. Гуцул Ольга із «Каміон-Оіл». Знову ж таки ми маємо справу із леді, яка задіяна в авто-бізнесі. Правда, цього разу це компанія, яка займається мастилами. При цьому це єдина українська компанія авто-мастил, яку очолює жінка.

6. Нечитайло-Риджок Ольга представляє компанію «Баядер». Цінителям міцних напоїв відомий такий бренд, як «Хлібний дар» та «Цельсій». Так, що ця леді побудувала свою фінансову незалежність на шкідливій звичці нашого народу. Починала бізнес вона зі своїм сином Святославом, який пізніше зайнявся мережею супермакертів «Екомаркет».Риджок
олеся
7. Олеся Андрєєва-Кушлянська відома всім цінителькам дорогої і, кажуть, якісної косметики від Мері Кей. Пані Леся очолює представництво Мері Кей Україна. За 13 років у мережевому бізнесі вона змогла не просто побудувати велику структуру дистриб’юторів-консультантів, але й підготувати фахівців з питань краси. Зараз у її підлеглості 222 людини.


олеся жуковська
8. Валентина Жуковська, яка зараз очолює «Надра Банк», як тимчасовий адміністратор, посіла тільки 8 місце.

юлія самойлова
9. Дев’яте місце за Юлією Самойловою. Юлія Самойлова – гендиректор алкогольної компанії «Олімп».

олена хоменко сигара
10. Ну, і десяте місце посіла Олена Хоменко, яка теж очолює не корисну для здоров’я галузь народного господарства. Вона представляє в Україні компанію «Філіп Моріс», яка займається випуском сигарет. 

 

Як бачимо, усі жінки, що потрапили до рейтингу найвпливовіших бізнес-вумен, що досягли значних успіхів у бізнесі, займаються справами не дуже жіночними: виробництво алкогольних напоїв, продаж автомобілів, виробництво тютюнової продукції. Тому бажаємо нашим жінкам досягати успіху у справді жіночих справах і залишити місце для подвигів чоловікам.



Дивись про Подарунки та привітання  тут...





Переглядів: 1645 | Додав: dilovagorodenka | Теги: 8 березня
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024