П`ятниця, 19.04.2024, 16:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Серпень » 29 » Результати Першого традиційного турніру Що? Де? Коли? ім. Окуневського 28.08.2011р. в Городенці
15:32
Результати Першого традиційного турніру Що? Де? Коли? ім. Окуневського 28.08.2011р. в Городенці

Громадська організація «Відкрита Покутська Ліга «Що. Де. Коли.» з гордістю повідомляє про те, що організувала та провела турнір із інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» ім. Ярослава Окуневського в День міста Городенка 28 серпня 2011 року. Організатори інтелектуального свята Володимир Никифорук, Любомир Музичка  та Каглян Олександр щиро дякують всім командам, котрі взяли участь у турнірі, а також людям, котрі виступили меценатами турніру:

пані Ганні Котелко;  

Почесному громадянину м. Городенки Василю Симчичу;

пані Марті Боднарчук;

подружжю Любові і Мирославу Бандуракам;

пану Володимиру Новосельському;

пану Володимиру Кісілюку.

Особлива подяка власнику кафе «Фреш» пану Віктору Клачко за люб’язно надану можливість проводити турнір в затишному приміщенні. Як то кажуть, «Свіжому кафе – свіжі ідеї!».

Організатори турніру, команди та глядачі вдячні Любомиру Москалику за віртуозну джазову гру на трубі в перервах між турами, а юним Городенківським красуням Соломії, Олечці та Любові за їх оперативну роботу по збору відповідей від знавців.

фото турнір із Що? Де? Коли? 2011 рік 28 серпня

на фото Переможці Турніру та керівництво ВІП-Ліги

Кілька слів про сам турнір. Позмагатись в ерудованості вирішили команди не тільки з Городенки та Котиківка, але й знавці із сусідніх Коломиї та Тлумача. Всього було 8 команд, чотири з яких представляли Городенку та дві із села Котиківка і, відповідно, по одній команді від Коломиї та від Тлумача.

Цього разу кращими виявились знавці із Тлумача. Команда на чолі із Русланом Чаплінським здобула впевнену перемогу в турнірі, взявши 24 питання із 45. Треба наголосити, що в Тлумачі гра «Що? Де? Коли?» поставлена на досить високий рівень. Цю гру поважає та грає в неї місцева влада. Команда ТАКІТ брала неодноразову участь в турнірах Кубку Західної України, тому змагатись із ними є неабияка честь. Зараз ведуться перемовини із цією командою щодо гри-відповіді в Тлумачі.

організатори турніру що? де? коли?

фото: Засновники ВІП-Ліги перед початком турніру

Команду із Тлумача нагороджено двотомником Ярослава Окуневського «Листи з чужини», краєзнавчими книгами «Городенківщина: стежками століть» та пам’ятним гербом міста Городенка.

Друге місце посіла команда із Коломиї Інтелект explorer, під керівництвом Миколи Шевченка. Їм вдалося побороти 40% запитань турніру і, за словами самих гравців отримати  насолоду від гри. Їм сподобався і самий рівень запитань і організація свята. А тому, команда «Що? Де? Коли?» із Коломиї хоче в подальшому брати участь в іграх, які організовує Відкрита Покутська Ліга (ВІП-ЛІГА).

За почесне друге місце в турнірі вони теж отримали двотомник Окуневського та книжки «Костел Непорочного зачаття Діви Марії», а також глиняний герб міста Городенка.

Ну, і звичайно ж, третє місце виборола команда «Капітан Блад» із Городенки. До складу цієї команди увійшли: Ігор Бороденко (капітан команди), Остап Підвербецький, Віктор Котик, Богдан Мандрик, Володимир Котик. Відверте зізнання цієї молодої команди із Городенки свідчить про те, що могли зіграти краще. Просто, декілька разів вибирали із всіх варіантів відповідей неправильну. Хоча правильна версія і обговорювалась. Наразі немає ще досвіду у «розкручуванні» питань, проте є бажання грати та виграти!

Особливої уваги заслуговує команда із Котиківки «Три мости». Їх гру оцінили, навіть переможці Турніру – ТАКІТ. Капітан команди Іван Вережак  у першому турі зміг досягти разом зі своїми знавцями першого місця, і як би не третій тур – вони були б справжніми переможцями. Принаймні, друге місце було їм забезпечене. Тим не менше, вони посіли четверте місце. Команда ж «Вікторія», на чолі із Анатолієм Сірком  всього на одну правильну відповідь поступилась своїм землякам і зайняла тільки п’яте місце в турнірі.

Із навчальних закладів Городенки тільки гімназія ім. Крушельницького змогла представити своїх знавців, підтверджуючи те, що розвиток інтелекту та ерудованості для них пріоритетні складові навчального процесу. Тому команд було аж дві: «Міленіум» на чолі із Андрієм Дармограєм та «Агенти впливу» під керівництвом Ігоря Бойцуна. Окрема дяка Миколі Олексину, котрий не тільки зміг змобілізувати команди гімназистів, але й був активним глядачем.

Велике спасибі за участь у турнірі Відкрита Покутська Ліга висловлює команді від політичного осередку УНП на чолі із Богданом Буджаком та їх друзям. Ці молоді інтелектуали взяли більше 36% всіх питань турніру. Приємно бачити, що команда живе грою. В кожній перерві капітан команди Богдан Буджак підходив до журі щоб доводити та аргументувати відповіді своєї команди.  

Загалом, усі команди зіграли досить пристойно, практично, кожне третє питання – команди брали. Атмосфера була не вимушена та дружня. І, навіть, була інтрига та здоровий азарт у грі.






Переглядів: 1489 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024