П`ятниця, 19.04.2024, 11:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Січень » 9 » Робота в США - попит професії в 2010 році
09:51
Робота в США - попит професії в 2010 році
шуках
безробіття, шукаю роботу
Журнал Forbes представив у п'ятницю «десятку» кращих і гірших професій на американському ринку праці в році, що наступив на основі дослідження рекрутингового сайту Career Cast.



Журнал Forbes представив у п'ятницю «десятку» кращих і гірших професій на американському ринку праці в році, що наступив на основі дослідження рекрутингового сайту Career Cast.


Рейтинг побудований з урахуванням очікуваного доходу, попиту з боку роботодавців, комфорту робочого місця, рівня стресу.

Топ-10 несподівано очолив актуарій, спеціаліст, який займається підрахунком збитків та компенсацій для страхових та соціальних компаній. Не надто гламурна професія гарантує робочі місця, середній річний дохід на рівні понад 85 тисяч доларів і мінімальне стресовий стан.

У «трійці» завидних професій часів рецесії значаться також інженер програмного забезпечення і аналітик комп'ютерних систем із середнім доходом 85 і 76 тисяч відповідно, а також високою перспективою працевлаштування.

На хвилі попиту в 2010 році, коли в цілому експерти ще не очікують відновлення ринку праці, виявляться біологи, математики, бухгалтери, асистенти стоматолога, статистики, помічники адвоката.

Досить несподівано в «десятку» потрапила професія історика, причому, не тільки у державному секторі, а й приватних корпораціях. Прогнозований річний заробіток передбачається в розмірі понад 62 тисяч на рік, що вище середнього заробітку бухгалтера, що становить в середньому 59 тисяч доларів.

У списку найгірших професій, за версією Forbes, фігурують переважно робочі спеціальності. «Десятку» очолив разнорабочий в нафтовидобувній промисловості - робота далека від ідеалу комфортного місця, ризикована, нервова і низькооплачувана за американськими мірками - 31 тисяча доларів на рік.

Цього року галузь чекають подальші скорочення низькокваліфікованої робочої сили.

Важким і стресових буде наступний рік для лісоруба, фермера, який виробляє молочну продукцію, зварювальника, будівельника, металурга, листоноші.

Таксист в Америці виявився найбільш малозабезпеченим працівником навіть у порівнянні зі складальником сміття, (відповідно 22 і 31 тисяча доларів на рік). Обидві ці професії відносяться до досить нервовим і мало комфортним.

У США в грудні рівень безробіття залишився незмінним у порівнянні з листопадом і склав 10%. Експерти вважають, що безробіття продовжує залишатися в списку найбільш гострих проблем економіки США.





Тим, хто розчарувався в пошуках роботи, пропонуємо спробувати скористатись послугами сайту ігрун. Тут чесно виплачують великі грошові бонуси, а також існує система повернення. Дуже хороший процент виграшу, все побудовано на теорії ймовірності. Там можна достатньо заробляти.




Переглядів: 1792 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024