П`ятниця, 29.03.2024, 12:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2014 » Квітень » 27 » «Що купити (подарувати) на День Медсестри?» 12 травня
20:31
«Що купити (подарувати) на День Медсестри?» 12 травня

«Що купити (подарувати) на День Медсестри?» - питання, яке скапує, наче з крапельниці на звивини все частіше при наближенні дати 12 –те травня. В 12 день травня в Україні, як і у всьому світі, святкують День Медичної Сестри. Враховуючи, що навіть серед моїх знайомих є дівчата та жінки, котрі присвятили себе служінню справі охорони нашого з Вами здоров’я, то питання вибору подарунку медсестрі досить актуальне.

Оскільки і я зацікавився вирішенням головоломки «що подарувати на День медсестри», то я почав активно вивчати це питання. Як виявилось, у моїх друзів, при вирішенні такого питання теж виникли проблеми і вони звернулись куди б Ви думали,…точно, в інтернет. Погугливши трохи інфу стосовно вибору подарунку на День медсестри один мій знайомий натрапив на цікавий ресурс – форум-сервіс підбору подарунків, де кожен висловлював своє бачення того, яким може бути подарунок. Наслухавшись різних цікавих і не дуже ідей він відзначив дуже привабливу підказку.

Як вам такий подарунок – коробка із сюрпризом. Ні Ви, ні медсестра, якій призначений подарунок не знають, що там всередині. А там може бути все що завгодно на суму не меншу, ніж ви заплатили і до подарунку, який по вартості перевищує в кілька разів ту суму яку ви витратили на придбання подарунку!

Уявляєте в якому захоплені був мій друг, коли дізнався, що сервіс працює по всій Україні і дарує не тільки матеріальні подарунки, але й емоції. Під емоціями розуміється такий вид подарунків, як – подорож, чи політ на параплані, майстер клас по малюванні на воді, відвідини СПА-салону та багато іншого.

І річ не тільки в тім, що сервіс бере на себе ваші клопоти, він ще й дозволяє Вам зробити подарунок дорожчий, ніж у Вас є в наявності грошова сума.

Отож він, коли рекомендував мені цей ресурс, розповів, що не задумуючись замовив коробку із сюрпризом на День Медсестри. І, як він зізнався, отримав круте «вирішення своїх проблем». По-перше, як він сказав, фірмова цікава біла коробка із «лейблом» компанії і яскраві червоні подарункові банти із самого початку зробили свою справу – забезпечили святковий настрій і інтригу очікування, що ж всередині!

По-друге, вміст коробки перевершив його сподівання. Заплативши всього 159 грн. він отримав подарунок на суму 450 грн. Причому подарунків, по суті, було 2. Один матеріальний, а інший – сертифікат на певну послугу. Ми спеціально не згадуємо про той сюрприз, який очікував медсестру, адже це – сюрприз. І, мабуть не дуже доречно розкривати всі карти відразу. Тим більше, у кожній коробці можуть бути різні подарунки. Треба тільки зазначити, що медсестра залишилась задоволена.

Отож, якщо Ви хочете знайти сюрприз для Медсестри в її професійний день, то цілком логічно було б обрати саме цей сервіс. Адже, Ви платите менше, а отримуєте більше! Та ще й сюрприз!

Ось посилання, де можна замовити таку коробку із сюрпризом на сайті проекту…





Переглядів: 1355 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024