Четвер, 28.03.2024, 19:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Грудень » 29 » Що подарувати на Новий рік 2011 (Кота чи Кролика)?
09:29
Що подарувати на Новий рік 2011 (Кота чи Кролика)?

Чи встигнете ви забезпечити своїх близьких, друзів і знайомих подарунками на Новий 2011 рік, який пройде під егідою таких пухнастих тваринок, як «кролик» та «кіт»? Бо найкращий подарунок собі – це задоволені очі близьких Вам людей. Тим більше подарунки конче необхідні на Новий рік.

Перше за все, подарунків чекають діти. Для них свято Новий рік це одне із найулюбленіших. Тому найбільше в цю пору всіх турбує питання що подарувати дитині на Новий рік?

Перше за все - це іграшки. Для того щоб визначитись які іграшки подарувати дитині на Новий 2011 рік під ялинку потрібно узгодити пріоритет, якими люди керуються у виборі іграшок для дітей.

дід мороз новий рік

Одних цікавить щоб іграшка була безпечною для малюка, тобто виготовлена з натуральних не шкідливих матеріалів. Інші потребують того, щоб іграшка була розвиваюча. Хтось звертає велику увагу на зовнішній, естетичний вигляд іграшки. А комусь потрібні недорогі іграшки. Всім догодити дуже проблематично. Але вихід звичайно є, якщо його справді шукати.

Ми задались таким питанням і спробували відшукати в Інтернеті магазин, котрий би задовольняв зазначені умови. Тобто, ми шукали магазин дитячих іграшок в Інтернеті, який реалізує наступні іграшки:

-          іграшки із природних (дерево, натуральна тканина) матеріалів;

-          розвиваючі іграшки;

-          доступні по ціні;

-          гарні в естетичному плані іграшки (яскраві і веселі);

-          доступність магазину в Україні.

 

Після багатьох рекламних оголошень ми натрапили на Львівський магазин «Мотанка». Як виявилось там справді є достатньо гарних, екологічних і доступних за ціною іграшок. Тож, якщо Вас цікавить що подарувати дитині на Новий рік 2011 (рік Кролика або Кота), то вартує переглянути їх сторінку і самому оцінити пропоновану ними продукцію. Особисто ми, коли побачили дерев'яні будівельні кубики, то наче повернулись в дитинство. Зараз дуже рідко можна зустріти такі іграшки. Будівельний конструктор із натурального дерева - раритет.

конструктор деревяний іграшка розвиваюча
Особисто ми, коли побачили дерев'яні будівельні кубики, то, наче повернулись в дитинство...
 Зараз дуже рідко можна зустріти такі іграшки. Будівельний конструктор із натурального дерева - раритет.Такий конструктор розвиває пальчики дити і дає її шкірі відчуття натурального матеріалу.
Крім того рік Кролика чи Кота вимагає мати якомога більше натурального і бути ближче до природи.

  
пазли деревяні гномики
Або ж, наприклад, пазли із дерева. Ось, такий, як цей гномик із карпатської деревини. Така симпатична розвивальна іграшка буде цікава дітям 2-5 років. Та й старшим вона сподобається так само.
тим більше така іграшка підійде і хлопчикам і дівчаткам.

Що ж подарувати дитині на рік Кота? Дуже популярним стає дарувати м’які або в’язані  іграшки у вигляді кота. Купити іграшку у вигляді кота із натуральних матеріалів недорого для будь-якого бюджету, а дитині буде дуже приємно. Крім цього, потрібно враховувати колір іграшки. За можливістю не купуйте речей яскраво-червоного кольору. Намагайтесь купувати іграшки в яких більше зеленого, білого, синього кольорів. Пастельні тони.

 
кіт із тканини
ой лялька мяка
заєць із тканини

Що подарувати дитині на рік Кролика?  Звісно, що, як і у випадку з «котом», потрібно дарувати іграшку у вигляді Кролика. Кролик дуже симпатична і весела тваринка, а тому будь-яка дитина буде рада мати у своїй колекції таку тваринку. Можливо, саме ця іграшка допоможе Вашій дитині вирости доброю та тонко розуміти красу.





Переглядів: 987 | Додав: dilovagorodenka | Теги: із природних матеріалів. гарні, іграшка, Що подарувати на Новий рік 2011 Кот
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024