Середа, 24.04.2024, 02:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Березень » 8 » Що потрібно робити в Городенці в першу чергу? Думка інтернет-користувачів
21:37
Що потрібно робити в Городенці в першу чергу? Думка інтернет-користувачів

Цікава інформація про думки мешканців Городенки стосовно першочерговості вирішення проблем у місті. Як демонструють нам результати он-лайн голосування на сайті «Ділова Городенка», мешканці вважають, що найперше потрібно «взятись за дороги».

Про те, що стан доріг у м. Городенка, м’яко кажучи, незадовільний, проголосували  аж 64% респондентів. Це рекордна цифра відображає саме головне - що люди можуть пробачити все, але не погані дороги. Правда, невідомо, чи це голосували власники автомобілів, чи й мешканці міста, які поки що не мають свого авто… Як би там не було, той хто думає отримати підтримку електорату, повинен подбати про якісні дороги. Або пообіцяти… що зробить такі:))


Далі мешканці Городенки проголосували порівну за те, що в місті потрібно вирішувати проблему стихійних сміттєзвалищ і сприяти появі нових робочих місць. На ці проблеми припало аж 11% голосів. Нові робочі місця в Городенці можливі за умови появи чіткого вектору розвитку міста. Бо поки що цей процес є спонтанний і жодна із владних структур суттєво не впливає на нього.

Що стосується стихійних сміттєзвалищ. Вони є і будуть, бо навіть результати голосування показують, що людей це питання мало турбує. 11% респондентів – дуже невтішний показник. Як можна очистити місто, якщо самі жителі не проти того, що вони живуть поруч із...?

Знайшлися і такі, що вважають, що першочерговим у місті є окультурення парків та скверів. 5% респондентів, які проголосували за це, свідчать про наявність у місті людей із естетичним баченням світу. Це люди, котрі не просто хочуть позбавитись від смітників, вони прагнуть змінити, прикрасити місто.

Найменше мешканців міста Городенка цікавить питання безпритульних собак. За те, щоб вирішити це питання, проголосувало всього 2% респондентів. Це може означати дві речі: або жителі міста надто гуманні, або всі давно зробили щеплення від сказу.

Як би там не було, але в місті потрібно щось змінювати. Можливо, дороги не відремонтують, але все решта зробити цілком можливо. Адже голосування на сайті показує, що людям проблеми міста не байдужі.

 Дякуємо всім, хто взяв участь у голосуванні! 





Переглядів: 817 | Додав: dilovagorodenka | Теги: робочі місця, Дороги, Городенка
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024