Четвер, 25.04.2024, 13:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2010 » Січень » 25 » Тігіпко надає перевагу пропозиції Тимошенко?
13:00
Тігіпко надає перевагу пропозиції Тимошенко?
Екс-кандидат в президенти України Сергій Тігіпко назвав зроблену йому пропозицію з боку кандидата в президенти, прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко вагомішоютигипко


Екс-кандидат в президенти України Сергій Тігіпко назвав зроблену йому пропозицію з боку кандидата в президенти, прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко вагомішою, ніж пропозиція кандидата в президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.
Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи результати своїх переговорів з обома політиками.


«Вона (Ю. Тимошенко) запропонувала, щоб зараз я досить відкрито підтримав її, щоб була якась спільна програма дій, під якою вона готова, що називається, підписатися», - сказав політик. Він конкретизував, що посада прем'єр-міністра йому запропоновано відразу ж після обрання, при тому, що Ю. Тимошенко впевнена в здатності створити навколо себе парламентську більшість. При цьому С. Тігіпко не сумнівається, що після президентських виборів та Ю. Тимошенко, і В. Янукович здатні створити більшість у парламенті. Претендент на прем'єрство звернув увагу, що в пресі Ю. Тимошенко заявила про готовність запропонувати С. Тігіпко цей пост навіть якщо він не підтримає її до виборів.

Торкаючись переговорів з В. Януковичем, С. Тігіпко підтвердив, що мова йшла про можливих дострокових парламентських виборах. «Але підкупити мене цим складно. По-перше, тому що те, що пропонує та ж Тимошенко, набагато вагоміше, набагато конкретніше, тому просто розпуск парламенту - це не саме цікаве », - сказав С. Тігіпко. А по-друге, за словами політика, він не вірить у можливість розпуску Верховної Ради, оскільки для цього потрібна дуже сильна політика президента і дуже добре керована фракція, щоб скласти мандати депутатів. «Оточення (нового президента) не дасть, всі будуть триматися за свої 2,5 роки депутатства», - вважає політик. У той же час С. Тігіпко допускає, що обіцянка Ю. Тимошенко не буде виконано, що знайдуться «якісь сверхпрічіни», щоб це не виконати.

С. Тигипко також повторив свою позицію, що до другого туру він не має наміру підтримувати ні В. Януковича, ні Ю. Тимошенко.

С. Тигипко також повідомив, що після першого туру президентських виборів з власної ініціативи провів переговори з йдуть главою держави Віктором Ющенком. Він зазначив, що після першого туру виборів почав вести переговори з окремими політиками щодо того, хто і як буде позиціонувати себе далі. «Я скажу відверто, я переговорив з Президентом Ющенком, і я зрозумів, що він буде займатися політикою і далі, мені це важливо зрозуміти, тому що я розумію, що буде відбуватися на заході України, де у нього були досить сильні позиції», -- сказав С. Тігіпко. На його думку, В. Ющенко здатен пройти в парламент зі своєю політичною силою.




Переглядів: 932 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024