Середа, 24.04.2024, 18:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Вересень » 17 » Вересневий номер газети "Знак питання" уже в продажу!!!
16:42
Вересневий номер газети "Знак питання" уже в продажу!!!
Вересневий номер газети «Знак питання» уже в продажу. Нагадуємо, що газету можна придбати у всіх кіосках «УкрПошти» області. Крім того, запитуйте в Івано-Франківську на «стометрівці» та прилеглих вулицях. В Городенці газету можна придбати в наступних магазинах: "Ерудит", "Меліус", "Престиж", "Галичанка"  та в кіосках "ЗахідПресаСервіс".
газета знак питання вересень 2012
Про що йдеться в черговому номері інтелектуального видання «Знак питання»? Однією із центральних тем номеру, звісно ж, є свято «першого вересня». На сторінці редактора Ви знайдете персональний погляд батька першокласниці на цьогорічні реформи у шкільному навчанні.
З’явилась нова рубрика – «Лайф-Хакінг», яка покликана спрощувати повсякденні турботи. Одним словом, «зламуйте життєві труднощі» разом з редакцією газети «Знак питання». Там же ви знайдете гумористичний підхід у лайф-хакінгу.

Репортаж із ІІ-го Кубку ім. адмірала Ярослава Окуневського та 30-ка запитань із цього турніру познайомить всіх прихильників інтелектуальних ігор із дійством під назвою Що? Де? Коли? на теренах Західної України.
 
Шанувальники теорії змови теж, цього разу знайдуть текст для душі. Вашій увазі 13-та сторінка - «Х-Чинник» зі статтею «Таємне послання Олімпіади 2012». Круто заміксований коктейль із таємних організацій на кшталт ілюмінатів та масонів, їх боротьба та інопланетні прибульці. Як то кажуть: «три в одному»!
В «тенденціях» розповідається про китайський наступ та мовні премії, про нестачу молоді та порівняння прибутковості домашніх господарств.
УВАГА!!! Конкурси!
Цього номеру аж два конкурси! Один «Національне питання», де кожному автору питань для гри ЩДК пропонується заробити гроші за написання 10 питань на українську тематику. Інший конкурс – дає можливість виграти новенький планшет, взявши участь у Першому Західноукраїнському Чемпіонаті із розгадування кросвордів «KROSS-WEST 2012»! Детальніше читайте в газеті «Знак питання».
Крім того, як звикло, вашій увазі презентується гороскоп на вересень, задачі на розвиток вербального, цифрового та просторового інтелекту. Читайте, розвивайтесь, та заробляйте разом із газетою «Знак питання».




Переглядів: 621 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024