П`ятниця, 26.04.2024, 12:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2012 » Листопад » 13 » З чого почати бізнес в Україні?
13:14
З чого почати бізнес в Україні?
В школах вчать практично всьому, починаючи від співів, законів електростатики і до історичних подій, піднесених у третю степінь в періодичній таблиці хімічних елементів. Проте, в школі не навчають найголовнішому - навичкам та вмінням, котрі потрібні людині кожен день - фінансовій грамотності.
Кожного дня більшість із нас бере кредити і робить необдумані покупки. Навіть такі серйозні, як будинок і автомобіль. І все це відбувається не просто так. Це є закон суспільства, в якому ми живемо, бо в ньому існують так звані товарно-грошові відносини. Ось тому деякі люди стають з кожним роком все багатшими, а інші перебувають на грані виживання.  
Відсутність знань у фінансовій сфері - це одна із найголовніших проблем "малозабезпечених". Але є ще й інша біда - "робота". Рокфеллер постійно наголошував, що у того, хто постійно зайнятий на роботі, немає часу, аби "робити" гроші. І саме це твердження пояснює, чому у нас так мало заможних громадян. Це не вигідно системі. Адже, починаючи з кінця ХІХ початку ХХ століття, школи створювались тільки для того, аби підготувати грамотних людей, котрі могли б працювати на нову буржуазію, аби вони могли обслуговувати складні механічні станки, вести облік і виконувати іншу роботу, котра потребує певних математично-лінгвістичних знань. Але в плани тих, хто сприяв появі навчальних закладів для широких верств населення, аж ніяк не входило таке поняття, як навчання простих громадян фінансовій грамотності. Як тільки люди починають розуміти певні фінансові "секрети", вони перестають працювати.
Більше не буде кому платити великі гроші за те, щоб отримати освіту, аби тебе прийняли на якусь роботу… Ви навіть перестанете ставити гроші в банк під смішні відсотки, котрі ледве перекривають інфляцію.
Але найнебезпечніша річ, котра робить нас бідними - лінь!
Нам лінь дізнатись, як гроші можуть почати працювати на нас. Нам лінь почитати спеціальну літературу про те, як можна робити гроші без витрачання годино/днів. Адже в добі 24 години і, як би ми не намагались і як би не крутились, ми не можемо встигнути заробляти пристойні гроші, працюючи на "дядю".
У декого вже зараз є пристойний капітал для старту. Його задача полягає тільки в тому, аби вибрати інструмент для інвестицій. При цьому, він чітко повинен розуміти, які ризики можуть виникнути, наскільки надійний цей інструмент і яким чином можна підстрахувати свій капітал.
Складніша справа, коли Вам доводиться починати все, як то кажуть, із "нуля". Звідкіля взяти гроші для початку інвестицій. Найгірший варіант, котрий заганяє Вас у боргову яму - це кредит. Гроші береш на годину, а віддаєш назавжди! Для того, аби з'явились гроші, потрібно мати додаткове джерело фінансування. Якщо Ви не чиновник високого рангу, то здобути його складно, але можливо. Потрібен власний, хоч маленький, але персональний бізнес.
Більшість людей, котрі чують про початок власного бізнесу, відмахуються від цієї ідеї тільки через те, що не мають а ні грошей, а ні сміливості починати щось. Насправді, аби почати маленький власний бізнес, потрібно зовсім мало - бажання і трохи інформації.
Де взяти в наш час інформацію, здогадатись не складно. Ось, приміром, сайт              http://dilovagorodenka.at.ua може надихнути Вас на багато цікавих ідей для власного бізнесу, починаючи, навіть, із              50 грн. (!)
Інший варіант -  розпочати власну справу пропонує відомий бізнес-гуру Роберт Кійосакі. Він радить всім, хто подумує перейти в розряд мільйонерів у найближчі 5-10 років, звернути увагу на структури мережевого маркетингу, де майже без капіталу та власного офісу ти здатен будувати справді солідний прибутковий бізнес. Якщо Вас зацікавила можливість отримувати відсоток від того, що інші люди працюють на Вас, то варто завітати на сайт http://faberlicif.at.ua.
Але чим би Ви не вирішили зайнятись, головне, що у Вас повинно бути - фінансовий план. Без нього Ваші зусилля марні! Ви повинні чітко відповісти на три головних питання: скільки я хочу заробити, за який час і аж тоді з'ясувати, яким чином це зробити. Успішного Вам бізнесу!




Переглядів: 845 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024