Вівторок, 23.04.2024, 13:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Квітень » 14 » Землетрус у Японії валить Європейські та Американські компанії виробників автомобілів
22:49
Землетрус у Японії валить Європейські та Американські компанії виробників автомобілів

Землетрус у Японії валить Європейські та Американські компанії виробників автомобілів

 Землетрус в Японії, який викликав руйнівне цунамі вплинув практично на всі господарсько-економічні показники не тільки країни «де прокидається сонце», але й усього світу. Особливо це стосується автопрому. Як вплинув землетрус в Японії на виробництво автомобілів у Європі, США та самій Японії? Давайте спробуємо проаналізувати ситуацію, що склалась.

коробка передач

Виробники автомобілів у Європі та США дуже тісно пов’язані із агрегатами виготовленими в Японії. В першу чергу це стосується автоматичних коробок передач та варіаторів. Автоматичні коробки передач виготовляють дуже мало компаній. Серед них можна виділити таких гігантів як ZF із Німеччини, Аллісон та BorgWarner із США. Ну і звісно ж Jatco та Aisin Seiki Co. Із Японії.

        
     Останні дві японські компанії постачають таких авто монстрів, як Nissan, Mazda, Subaru, Isuzu, Suzuki, BMW, VW, Renault Samsung Motors, Ford Europe і Rover Land, Toyota, Volvo, SAAB, Yamaha, Chrysler, Mitsubishi, Audi, Daihatsu, Hino, General Motors, Daimler, Daewoo, Honda, Kia.

Саме ці клієнти відчують на собі нестачу японських комплектуючих до автомобілів. Як стверджують керівництва автомобільних компаній по всьому світу скоро всіх нас чекає повернення до механіки. Тобто, в 2011 році в моді будуть автомобілі із механічною коробкою передач. Така переорієнтація дозволить не втратити обсяги виробництва та забезпечить попит на автомобілі.


Якщо ж народ не схоче відмовляти собі у задоволені кататись на «автоматі», то ми станемо свідками грандіозних банкрутств великих автомобільних компаній внаслідок японського землетрусу. Ринок автомобілів буде зруйновано, або ж випуск автомобілів знизиться. Це буде тривати доти, поки компанії не переорієнтуються на випуск власних автозапчастин.






Переглядів: 692 | Додав: dilovagorodenka | Теги: варіатор, японія, коробка передач
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024