П`ятниця, 26.04.2024, 05:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2011 » Березень » 8 » Зняти квартиру на добу чи на декілька діб в Городенці чи Городенківському районі
23:21
Зняти квартиру на добу чи на декілька діб в Городенці чи Городенківському районі

Зняти квартиру на добу чи на декілька діб в Городенці чи Городенківському районі

 Незабаром починається весняно-літній сезон відпусток і для багатьох це шанс заробити на зеленому туризмі більше, ніж це можливо було зробити взимку. Взимку туристи більше полюбляють відпочивати в горах, наприклад, в Буковелі. Відпочинок в Буковелі витісняє будь-які інші варіанти зимового відпочинку в Україні, а тому потрібно швидко скористатись нагодою і донести потенційним туристам красу «Покутської Швейцарії» у теплу пору року.

дністровський каньйон
костел

Туристи хочуть приїхати і полюбуватись на Дністровський каньйон. Або ж прогулятись вулицями старого, затишного міста Городенка де починав свою мистецьку діяльність таємничий майстер барочної скульптури Йоган Георг Пінзель, щоб розкрити загадки його походження та майстерності. Але де ж переночувати туристу в Городенці чи в селах Городенківського району?

Готелі в Городенці поки що не працюють. Але попри це, все ж багато квартир та будинків могли б прийняти на декілька днів одного чи двох туристів. Винайняти (зняти) квартиру на добу (чи на декілька діб) можна і в Городенці і в селах, що вигідно розташувались вздовж одного із семи природних чудес України – Дністровського Каньйону. Дуже вигідна здача в оренду будиночків біля Дністра.

каньйон дністровський Городниця
чернелиця

Якщо у Вас є вільна кімната, квартира чи, навіть, весь будинок в Городенці чи Городенківському районі і Ви хотіли б добре заробити, здаючи в оренду своє помешкання, то терміново пишіть нам на (dilova-gorodenka@ukr.net)

 або телефонуйте (моб. тел. 0993150155).

Ми розмістимо на нашому сайті оголошення про те, що Ви здаєте в оренду кімнату і Вам доведеться тільки чекати на потік дзвінків. Переважно, оголошення має наступний вигляд:

«Здається в оренду чиста, охайна кімната на одну-дві доби. В кімнаті є два ліжка. Є можливість користуватись кухнею та переглядати телевізор. Користування  Інтерентом - за окремою платнею. Туалет на дворі. До центру 10 хвилин ходу. Вартість проживання 60 грн./доба»

Ми допоможемо написати Вам  оголошення, яке буде оптимізоване саме під пошук в Інтернеті і Вас швидко знайдуть перші клієнти.

Уже зараз люди шукають можливість провести декілька днів на мальовничому Покутті. Єдина проблема в тому, що вони не знають, де можна переночувати одну чи декілька ночей.

Повірте, що не всі ганяються за «розкішшю». Достатньо того, що є дах над головою і чисте охайне ліжко на якому можна поспати одну-дві ночі. Якщо Ви зможете забезпечити таке туристу, то незабаром Ваш гаманець почне суттєво наповнюватись. А згодом Ви зможете серйозно зайнятись ремонтом оселі, щоб перетворити її на справжній міні-готель (про міні-готелі можна почитати тут…)

До речі, любителям «халяви»: зелений туризм не потребує реєстрації підприємницької діяльності, а тому й не оподатковується! Так що не вартує зволікати. Нехай кімнати, які Ви можете віддати в оренду приносять Вам  прибуток!





Переглядів: 1517 | Додав: dilovagorodenka | Теги: зняти квартиру на добу, здача в оренду квартир, каньйон дністровський
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024