Субота, 20.04.2024, 08:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід


Меню сайту




Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Які розваги Вам до вподоби?
Всього відповідей: 58
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

































Головна » 2013 » Травень » 17 » Звідкіля «вуса» ростуть в Україні, або хто «обстригатиме» з них купони?
13:23
Звідкіля «вуса» ростуть в Україні, або хто «обстригатиме» з них купони?

Звідкіля «вуса» ростуть в Україні, або хто «обстригатиме» з них купони?

Як засвідчують біологи та практика, одним із проявів зрілості у хлопчиків є поява вусів… ну не те щоби прямо таки шикарних, козацьких чи, бодай, гусарських – просто звичайний натяк на те, що хлопчина готується увійти до світу дорослих. Але чи є поява того «пушку» запорукою майбутнього перевтілення хлопчиська у справжнього чоловіка? Звичайно ж ні.

Все це я до того, що поява певного «пушку», ще не вусів, а просто «пушку» на рівні держави у вигляді певних тенденцій породжують певні запитання, і, навіть,  занепокоєння. В першу чергу повідомлення на сайті news.mail.ru  щодо «виїзду українських олігархів із Конча-Заспи». Кажуть: «риба шукає де глибше, а людина де краще». Певна річ, зароблені чесним шляхом гроші, кожен поважаючий себе олігарх хоче, якщо не примножити, то, принаймні, не втратити. Тож для цього він готовий залишити насиджене місце (байдуже, що престижне) і переїхати де-інде. Аби дешевше і вигідніше.

Але ж це – тільки частина історії.


А от наступна сторінка повідомляє, що більшість олігархів чи осіб, що перебувають у пренатальному періоді і от-от розродяться почесним званням «український олігарх» продають свій бізнес в Україні, аби виїхати за кордон. Той же «Форбс» демонструє чітку позицію «українських не бідних людей». Все частіше з’являється реклама агенцій, які пропонують  українським бізнесменам послуги у сфері «консультацій та сприяння у переїзді за кордон на постійне місце проживання»!

Можливо це параноя, але в купі із тотальною «союізацією» в північному напрямку напрошується невтішний для патріотично налаштованих громадян висновок – планується щось масштабне і не зовсім корисне для нашої з Вами держави. Наступ йде в усіх напрямках. Починаючи від соціально-культурної галузі (згадати хоча б намір об’єднання футбольних ліг України та Росії) і закінчуючи стрімким «злиттям» газотранспортної системи на користь звісно кого.

З огляду на такі тенденції, в купі із спішним та активним виїздом людей, котрі мають, чи, правильніше казати «мали» бізнес в Україні ми стаємо свідками грандіозних змін. І вже не просто в економічному, а в географічно-територіальному контексті. Відчуваючи ці зміни, власники бізнесу поспіхом продають свої фірми, організації, сервіси і виїжджають за кордон. Пан Хорошковський тому яскравий приклад. Тільки команда із стальними нервами та хорошими «північними» підв’язками залишається на круїзному лайнері «Україна», котрий пливе «Строго на Північ»…





Переглядів: 827 | Додав: dilovagorodenka
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024