Що приготувати на День
Валентина? День Валентина це не
рядове свято. Воно вимагає особливого ставлення до людини, заради якої здатен
на подвиг. Тому і їжа в День Валентина
повинна бути особлива. Спробуємо розглянути декілька страв, які можна
приготувати на День всіх закоханих.
| Але спершу відкриємо маленьку таємницю. На День Валентина потрібно створити
коханій (коханому) не просто романтичний настрій. Потрібно підсилити лібідо, розвіяти втому і психологічний дискомфорт. Налаштувати
кохану (коханого) на довгі і пристрасні поцілунки, які переростатимуть у щось
більше… Тож у пригоді стануть продукти під кодовою назвою «афродизіаки». | Із найвідоміших продуктів-афродизіаків можна
назвати шоколад, перепелині яйця, креветки, ікра, диня, ваніль.
Отже, переходимо безпосередньо до меню на День Валентина. І перша страва
це бутерброди з ікрою. Нічого складного і надприродного в цьому немає.
Беремо багет білого хліба, нарізаємо і намащуємо
маслом. Зверху розкладаємо «сердечка» із
ікринок. Ікра повинна бути червоно кольору. Також, для оформлення можна
нарізати червоний солодкий перець на тонесенькі смужки і прилаштувати біля
сердечка, наче стріла Купідончика. До речі, такі бутерброди можна і назвати «Стріли Купідона». |
|
Наступна страва – це салат начесть Дня Валентина.
І називається
він «Аріель». Для його приготування потрібно взяти приблизно 200 грам відварених,
очищених креветок. Одну спілу хурму потрібно нарізати на кубики середнього
розміру. Свіжий огірок теж покришіть на кубики середнячки і всі ці інгредієнти
змішайте. Заправте все це діло майонезом і поперчіть за смаком. |
|
Ще один салат, правда фруктовий стане не просто
вітамінною бомбою, але й пробудить у мужчині таке бажання, що Ви справді
відчуєте себе найбажанішою жінкою у світі. Мова йде про салат«Амур». До меню на День Валентина потрібно включати саме такі енергетичні
«пристрасні» салати. До складу фруктового салату «Амур» входять: -
ядра грецьких горіхів (200 г), -
яблука з червоною шкіркою
(200-250 г), -
червоний виноград (100 г), -
оливкова олія, але може
підійти і майонез, -
один лимон.
| Нарізані яблука, четвертинки ядер грецького горіху перемішують і поливають
оливковою олією (або майонезом). Потім здобрюють соком лимону. І на завершення
прикрашають салат виноградинками. |
Все ж, попри всі рецепти світу на
День Валентина головне не це. Не має значення яку страву Ви запропонуєте
своїй коханій людині. Найголовніше щоб у Вашому меню на День Валентина було кохання: гостре як чилійський перець, ніжне, як
м’якоть стиглої дині і солодке, як мед. І залишайтесь завжди трішечки голодні,
бо справжнім коханням не можна до кінця насититись.
Стаття про те, який не банальний подарунок можна зробити на День Валентина. Читай тут... Як організувати SPA-салон в домашніх умовах. Спа-салон у подарунок на День Валентина.
Джерело: |